Via de Pacific Coast Highway weer terug in San Fancisco

Door Patrick en Saviëlle - 15-03-2013 01:07 Vanaf LA hebben we de Pacific Coast Highway genomen, een van de mooiste kustwegen van de wereld (zegt men). Je bent wel een stuk langer onderweg dan via de snelweg, maar wel veel meer te zien. Het is op sommige stukken wel heel mistig, echt van die mistbanken/wolken. Dus soms ook niks te zien... Maar op de stukken waar geen mist was, hebben we ook heerlijk van het uitzicht genoten. Onderweg nog even gestopt om met de blote voeten in de oceaan te staan, want dat doe je ook niet dagelijks :). Onze tussenstop was het plaatsje San Simeon. Waar ons hotel was, was er weinig te beleven. Dus maar even gegeten en op het strand van de zonsondergang genoten. Volgende dag weer op weg naar San Francisco. Onderweg nog even gestopt op de zee olifanten aan de kust te bekijken (en nee, ik ben niet aangespoeld mochten sommige van jullie dat denken..) Na een lange rit weer aangekomen in de stad waar alles begon. Wel gek om weer terug te zijn, terugkijkend op een geweldige reis!! Even de auto inleveren en ons hotel zit om de hoek. Daarna een heerlijke hamburger gegeten in een authentieke American Diner. Vandaag stond Alcatraz nog op de planning, erg interessant om rond te lopen. Wel erg koud op de boot en op het eiland, want vandaag een beetje bewolkte dag. Op de weg naar de pier waar de boot vertrok, zijn we nog even langs Lombard Street en Chinatown gelopen. Dan leer je San Francisco kennen: wat een enorme heuvels!!! Geen poot meer over (we liggen nu met de voetjes omhoog) Morgenmiddag (USA time) vliegen we weer naar huis. We hebben het super naar onze zin gehad, maar je ziet er ook wel weer naar uit om lekker thuis te komen. Veel liefs uit de USA en tot snel!!!

Reacties

pappa / mamma 15-03-2013 07:24

Wij wensen jullie een goede vlucht naar huis en zullen de KL606 op de voet volgen totdat hij geland is op Schiphol morgenochtend!

Groetjes en liefs van ons!

Joyce Leeftink 15-03-2013 09:40

Lieve Savielle & Patrick,

Goede reis terug.(jullie komen bijna in een winter wonder land terecht)

Liefs,
Joyce

Heidi 15-03-2013 11:34

Veel gezien, veel indrukken opgedaan, iets om nooit meer te vergeten! Fijn dat alles zo goed verlopen is en jullie genoten hebben. Nu voor straks een goede terugreis en tot volgende week!! Heel veel groetjes, Heidi

Denise 15-03-2013 15:48

Wat hebben jullie het mooi gehad!
Wens jullie een goede reis terug!

liefs denise
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan