gunnison colorado

Door Hans van Hees - A long time ago

Zo.. daar zijn we weer..

Zaterdag morgen waren we al om 2:30 wakker, toch nog maar even geslapen en om een uur of zes opgestaan.  Rond een uur of tien zijn we naar downtown Denver gegaan, 16th mall street is een lange winkelstraat waar alleen gratis bussen op en neer rijden.  Veel straatmuziekanten en normaal staan er ook piano's op straat maar dat was nu nog te vroeg (vorige week lag er nog sneeuw)  wat terrasjes gedaan en geluncht.  Wat ook opvallend is, als je hier drinken of eten besteld krijg je altijd een glas water erbij, en als het op is vullen ze het weer.  De mensen zijn erg aardig hier.

Zondag zijn we naar Boulder geweest, een typisch Amerikaanse stadje met ook weer straatmuzikanten. Vandaar gingen we naar Golden, ook een klein stadje met een enorme bierbrouwer Coors. De rondleiding door de fabriek is gratis en erg leuk, op het eind van de rondleiding kom je in de beerlounge en daar mag je gratis 3 grote glazen bier proeven.  Er is ook een winkel met allerlei Coors artikelen (t-shirts, petjes, enz.). S,avonds hebben we bij de hostfamily van Babs gebarbequed.

Maandagmorgen weer te vroeg wakker, we komen maar niet van die jetlag af hahaha. Om een uur of tien zijn we eerst inkopen gaan doen voor in de camper bij king soopers, niet normaal hoeveel keuze je hebt bij elk artikel.  Om 11:30 zijn we de camper opgaan halen, instructies gekregen, spullen er in, tomtom in gesteld en rijden maar.

Onderweg is het landschap echt mooi, zo rij je door de bergen en vervolgens zie je een onmetenlijke vlakte.  We hebben ook nog veel sneeuw zien liggen onderweg.  Staan nu op KOA campground in Gunnison, deze was eigenlijk nog niet open maar we mochten voor $20 toch een plekje zoeken. We kwamen hier aan in een T-shirt en korte broek en het was lekker warm, eenmaal snachts toen we in bed lagen werden we alle 3 wakker van de kou, gelukkig zit er een verwarming in de camper.

Morgen (dinsdag) gaan we naar de Black Canyon of the Gunnison en dan weer door naar Moab.

Groetjes allemaal, tot de volgende keer!

 

 

Reacties

John Hendrikx A long time ago

Leuk stukje meneer de reporter.
Gaat helemaal goed komen met jullie.
Ook leuke foto's op FB.
Drive safe and have fun.

groet John

Dennis Jakobus A long time ago

En wij hier maar keihard werken in het koude kikkerlandje....zucht je hebt werk paarden en luxe paarden haha. Have fun ;-)

Lian v hees A long time ago

ziet er geweldig uit daar mooie camper ook. geniet er maar van. heel veel plezier en lol till next time byebye
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 21 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan