De eerste bestemming: Lancaster, PA

Door Hans en Marian - A long time ago Na een uitgebreide instructie, van de vrijwel nieuwe camper van Road Bear, zijn we zaterdagmiddag vertrokken naar Lancaster, PA. Omdat er veel wind stond schommelde het gevaarte en was het soms lastig tussen de lijnen te blijven. Op papier zou het een rit van zo'n 2 a 3 uur zijn maar uiteindelijk duurde het door het drukke vakantieverkeer bijna 5 uur. Onderweg eten en drinken gekocht in een grote supermarkt. Alles is grooot hier! Op de camping aangekomen werden we hartelijk ontvangen door de campingbaas. De koffers uitgepakt en de camper ingericht. Effe een hapje eten gemaakt en vervolgens genieten van het uitzicht op de boerderijen van de Amish. Die zien we hier rijden over de wegen met een keurige koetsje getrokken door een paard. Volledig traditioneel gekleed maar ze zien er zelfverzekerd uit. Het is een goede investering zo'n koetsje, het kost vrijwel niets en iedereen kijkt naar je. Om hier op te vallen moet je minimaal in een ferrari rijden. Hummers, Dodges en Mustangs rijden hier genoeg. Dus zo'n koetsje is zo gek nog niet. Vanmorgen, zondag 26 mei, werden we toch alweer een uurtje later wakker om 05.30 uur. We konden het rekken tot 07.00 uur voordat we uit bed kwamen. Alles rustig aan. We hebben ontbeten en wat gewandeld in de directe omgeving van de camping. Tegen de middag naar Lancaster gereden voor de boodschappen en twee outlets. Met veel korting kleding gekocht. Maar wel vermoeiend dat winkelen. Terug op de camping gekookt en gegeten. In de avond een beetje relaxen en niet te vroeg naar bed. We zijn nog niet aan het tijdverschil gewend en te vroeg naar bed betekent dat we ook te vroeg weer wakker zijn. Opvallend vandaag: een eenvoudig flesje wijn kost minimaal 8 euro en kan alleen gekocht worden in een speciale wijnwinkel. Morgen nog een rustige dag hier op de camping en in het dorp hier op loopafstand. Daar gaan we de de winkels van de Amish bezoeken en eten.

Reacties

Bert Houweling A long time ago

He Hans&Marian
Blijven jullie niet te lang hangen bij de Amish. Voor je het weet ben je bekeerd en ik kom je dan niet opzoeken want stel je voor dat ik het zelfde onderga. Het klinkt in ieder geval allemaal geweldig en ik zou zeggen "Geniet er volop en met volle teugen van". O ja ik heb maat 49 van kleding( een brutaal mens heeft de halve wereld)

vr.gr.
Bert&Francis.

anneke sebel A long time ago

Hoi Hans En Marian,
Nou klinkt allemaal leuk hoor
en shoppen, misschien moet er wel een koffer bij, Hoe is de temperatuur?? De wijn is wel duur zeg, maar bij het eten toch wel lekker. Je verslagen zijn leuk blijven we een beetje op de hoogte. Heel veel plezier Liefs
Anneke

Anneke Sebel A long time ago

Nou zie nu pas de foto s leuk hoor ,mooie camper Liefs Anneke

Lieke en Peter A long time ago

Hoi Amerika gangers.
Nog gefeliciteerd met jullie trouwdag. Wat een belevenis om dat zover weg te vieren. En bevalt jullie "nieuwe" huis?
Denk de we onze vorige vakantie weer een beetje gaan beleven.

Geniet.
Gr. Lieke en Peter

Betsy Bronsgeest A long time ago

Ik kan mij voorstellen dat jullie je af en toe miljonairs voelen, wat een prachtige camper zeg!! Nou geniet van iedere dag en blijf de dag plukken.
( lekker vroeg op)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.