Op weg naar Watkins Glen, NY

Door Hans en Marian - A long time ago Zodadelijk vertrekken we naar Watkins Glen in de staat New York. De bedoeling is dat we in een State Park gaan staan. Op internet zag ik dat er nog maar 2 plekken vrij zijn. Wie het eerst komt mag staan. Ontzettend mooi natuurlijk in zo'n park maar we hebben dan 2 of 3 dagen geen WiFi en kunnen dus niet mailen en het blog bijhouden. Dus vanaf nu tot zaterdag geen nieuwe berichten. Staat deze camping vol dan gaan we een km verder. Daar is wel WiFi. We hebben heerlijk geslapen maar wel wat vreemd op zo'n grote camping met niemand om ons heen. Een echt Black Forest. Nu een bakkie sterke koffie, toilet en dan rijden.

Reacties

Betsy Bronsgeest A long time ago

Ik hoop dat jullie een beetje weer hebben want op de foto te zien heeft Hans het niet erg warm. Veel plezier verder.

ma A long time ago

ik hoop dat jullie een leuke trouwdag hebben gehad en dat jij Marian ontbijt op bed? heb gehad. ik heb gelezen dat jullie goed weer hebben en hier is het prut.Ben nu hier bij Loes en volg jullie via de uitgeprinte mail van Loes waar jullie zijn en wat jullie beleven. Verder alles goed hier en de groeten van Ma.

theo en loes A long time ago

Jullie moeder was hier even om jullie te beantwoorden.
Leuk om steeds wat te lezen hoe jullie alles ervaren.
En leuke foto s hoor, wat een mooie camper zijn jullie er al een beetje aan gewend? Het zal in het begin niet zo makkelijk zijn, maar alles wend wel he.Hier alles oke alleen het weer is nog niet zo mooi.Volgende week krijg ik 2 uitslagen van de onderzoeken, dus het is spannend allemaal.
Nu Marian en Hans vanuit Zoetermeer nog een hele fijne reis in het grote land Amerika en genieten jullie er maar van met volle teugen.
Liefs van ons Oom Theo en Tante Loes.

oom Cor tante Diny A long time ago

hallo wereld reizigers

leuk hoor die mailtjes.
wij hadden er nu 4,
want wij zijn net terug
uit Duitsland.wij zijn gevlucht
vanwege de herrie hier ze zijn weer aan het verbouwen.
dus wegwezen.uit de verhalen
maken wij dus ook de reis mee
geniet er van .daar kunnen jullie jarenlang op teren.
doen wij ook nog steeds
knuffels ons xxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.