Watkins Glen laatste

Door Hans en Marian - A long time ago Watkins Glen 3e dag Vandaag kleding gewassen bij een wasserette in het stadje. Een verzamelplaats van de locals. Omdat we een eenmalige klant waren werden we spontaan met alles geholpen. We kregen zelfs vloeibaar wasmiddel want het poeder die ze zelf verkochten was van slechte kwaliteit. Dit wist iedereen maar wij natuurlijk niet. Het gesprek van de dag was dat de rechter morgen het 1e gay huwelijk ging sluiten. De vrouw van die rechter was er ook en zij had het hoogste woord. Dat het eigenlijk niet kon 2 mannen of 2 vrouwen. Omdat ze haar waterflesje niet open kreeg heb ik die voor haar geopend. Haar conclusie: daarom heb je een man nodig! In ieder geval werd er veel gelachen. Eerder dachten we nog dat Amerikanen geen hummor hadden. Toch wel (een beetje). Er zou ook een boerenmarkt zijn maar die bestond slechts uit 5 kramen. Om de camping in Niagara Falls te reserveren hebben we bij de Burger king wat gegeten om gebruik te maken van wifi. De kleine bekers cola die men hier heeft zijn maat large bij ons. Die moet je zelf vullen en mag je gratis bijvullen. Opvallend hoeveel sommige mensen kunnen eten. Niet normaal meer. De porties zijn ook groot en men kijkt je raar aan als het alleen bij een broodje en een kleine cola blijft. Vervolgens nog even naar de souvenirwinkel van de watervallen gelopen. Onderweg hoorde we plotseling hard roepen: "my friends from The Netherlands". Het was de vrouwelijke ranger van het state park die ons had ingecheckt bij de camping. We kregen allebei een spontane 'hug' en hebben nog even staan praten. Ook nu weer een en al vriendelijkheid. We hebben eigenlijk nog geen agressie meegemaakt. Daar wordt op een aantal autowegen op borden langs de weg wel voor gewaarschuwd. Terug op de camping bleek deze bijna vol te staan met weekend kampeerders. Veel leven op de camping en 's avonds vuren. Wij hebben zelf ook de fik er weer ingestoken. Ook al zou het maar wat helpen tegen tegen de muggen of andere steekbeesten. We zitten alletwee behoorlijk onder de bulten. Ook nu waren we weer moe en zijn wederom vroeg gaan slapen. Het kan komen door de warmte (zo'n 33 C) en natuurlijk alle indrukken. Omdat we met een camper rijden met nummerplaaten van California worden we ook vaak spontaan aangesproken op parkeerplaatsen. Dat we toch een heel eind van huis zijn. Dat zijn we zeker! Morgen naar Niagara Falls.

Reacties

Lieke Lempens A long time ago

Hoi vakantiegangers,
Heerlijk die verhalen van jullie, even niets en dan 3 achterelkaar. Genieten.
De wasserette, de plaats voor de
mooiste verhalen en mensen, mijn vriendin en ik gingen er graag naar toe een boek meenemen was niet nodig genoeg te doen om je heen.
Wat een mooie foto`s hebben jullie al en het vroeg naar bed is van alle indrukken die je opdoet. Geniet nog verder van de reis en wij wachten op het volgende reis verslag.

Warme groet Peter en Lieke

Bert Houweling A long time ago

He die Hans&Marian
Nou het klinkt allemaal geweldig. Wat een indrukken en ervaringen(ik ben stinkend jaloers). Blijf er van genieten. O ja, ik heb geen geld overgemaakt want ik ben nu zelf aan het sparen voor zo'n reis. De eerste 5 euri's heb ik al( had ik naar jullie willen overmaken)

vr.gr.
Francis&Bert

Hans en Marian New England A long time ago

hoi mensen,

Leuk jullie reacties. We lezen ze allemaal! En inderdaad er gebeurt van alles om ons heen. Zojuist stopt er een harley met aanhanger naast on op de camping. Oudere mensen en blijkt de aanhanger een travel sleeper te zijn. We kijken onze ogen uit!

Of een andere buurman die we niet anders zien dan met een biertje in zijn hand. Hij neemt zijn biertje zelfs mee naar de WC.

Betsy Bronsgeest A long time ago

Wij in Nederland leven en reizen een stukje met jullie mee en genieten om dat jullie genieten ik neem er maar een wijntje op en zou zeggen proost en neem er maar één van mij.
Groet,
Betsy

Hans en Marian New England A long time ago

Doen we Betsy.
Het is overigens nog een hele toer om hier aan wijn te komen. Per staat is het anders geregeld. Hier in New York kan je wel bier kopen in de supermarkt maar in Pennsylvania kon dat dus niet. Je hebt naast dan winkels waar ze bier verkopen en apart winkels voor wijn en sterke drank.
Vandaag bij de kassa moest ik mijn ID tonen.voor een paar blikjes bier. Zie ik er toch jonger uit dan gedacht..
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.