Niagara Falls reis en 1e dag

Door Hans en Marian - A long time ago Vanmorgen om 07.30 uur vertrokken vanaf Watkins Glen. Het was al heerlijk weer met zo'n 21C. De navigatie ingesteld op 'binnendoor' want we hebben geen haast en willen veel zien. En dat hebben we! Het is allemaal landelijk en we rijden langs veel boerderijen en door kleine steden, die wij dorpen zouden noemen. Wegen, die nog het meest doen denken aan de RN 20 van Parijs naar Orleans. Maar dan nog met veel minder huizen en minder dorpen. Overal heeft men de vlag uithangen. We zijn er inmiddels aan gewend want Amerika is in oorlog en men steunt de mannen aan het front. Het zal nog lang duren voordat de vlag gestreken kan worden. De reis gaat zeer voorspoedig. Het was de bedoeling om rond 15.00 uur te arriveren in de buurt van Niagara Falls maar we zijn er al om 12.30 uur. Veel sneller dan gedacht. Eerst de boodschappen gedaan in een veel te grote supermarkt en vervolgens naar de camping. We krijgen een plek toegewezen die niet bevalt. We willen schaduw en krijgen een plek onder een boom. Het is 28C en het waait behoorlijk. De KOA camping is groot en er staan enorme campers van het formaat touringcar met slide outs. We hebben heerlijk buiten gezeten en genoten van de taferelen op de camping. We moesten denken aan Joop en Thea die altijd op een hoek staan zodat ze alles kunnen overzien, zo zaten wij er ook bij. Een camper formaat touringcar, met aanhanger kwam voor onze neus aanrijden. De man achter het stuur gaf via een portofoon zijn vrouw aanwijzingen bij het parkeren. Vervolgens stelde de camper zich volledig automatisch waterpas. Uit de aanhanger kwam geen auto formaat mini maar gewoon een middenklasser. Wat een luxe. Bijna tegelijkertijd komt een Harley met aanhanger aan. Een wat ouder stel en dan blijkt de aanhanger een travel sleeper te zijn. Geen grote maar je verwacht het niet. Overigens doen ze er alles aan om 'cool' te zijn. Het enige hierbij dat ontbreekt zijn de holsters en de pistolen. Of de staarten die ze alletwee hebben echt zijn? Maar ook nu weer wordt er vriendelijk gegroet. Inmiddels is het hier gaan regenen en onweert het. Na ons vertrek met de camper vanuit New York City de 2e keer dat het regent. Het is hier om 18.00 uur 72F (22C). Na de afgelopen dagen met temperaturen van 33C best wel lekker deze verkoeling. Morgen gaan we naar de watervallen van Niagara. We liggen voor op ons schema omdat we Washington DC niet hebben aangedaan. We hadden gewoon geen zin in de drukte en met Boston en New York City in het vooruitzicht zien we later nog genoeg stad. We genieten nu juist van de ruimte en het landelijke. Zo heerlijk macaroni (met verse ingredienten uiteraard) lekker buiten en bij een kampvuur een biertje met Bruce (Springteen) op de achtergrond.

Reacties

annekesebel A long time ago

Hoi,hoi Nou net al jullie verslagen met plezier gelezen.
Wat een ervaring en wat een prachtige foto s. Als Gaston langs komt, staat zo n reis ook op mijn verlanglijstje.
Geniet ervan.
Liefs Anneke

Theo en Loes A long time ago

Wat een reis maken jullie zeg ik zal jullie moeder hierna even bellen en alles uitprinten dan zie ik haar morgen wel. Misschien zal ze dan jullie ook even terugmailen bij als ik het goed heb gaan jullie de niagarawatervallen bekijken en met het bootje het water op.
Dat hebben wij namelijk ook gedaan, jullie zullen het ook geweldig vinden een bulderend geluid en spectaculair om ook niet meer te vergeten.
Je kan de brug over naar Canada en wee terug waar jullie staan. Vergeet niet naar boven te gaan om uitzicht over alles te krijgen in het roterende restaurant.nu Marian en Hans wij vinden het leuk om alles zo te lezen en mee te beleven.
Nu veel plezier en genieten ervan met volle teugen.
Liefs van ons Oom Theo en Tante Loes.

nikelodeon A long time ago

ziet er gezellie uit kan niet w88 tot ik ook 25 jaar getrouwd ben.
leuke verslagen en ben blij dat jullie het erg naar de zin hebben.
ga jullie goed en tot gauw doe voorzichtig en een indiaan de groeten ven me
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.