Niagara Falls

Door Hans en Marian - A long time ago Vanmorgen, zondag 2 juni, lekker uitgeslapen tot 09.00 uur. Vandaag staan de Niagara watervallen op het programma. We gaan met de bus, die stopt voor de camping, in zo'n 20 minuten naar de Niagara Falls. We zijn direct lopend de brug overgestoken naar Canada. De formalteiten bij de grens beperken zich tot het beantwoorden van een aantal vragen van 'wat we komen doen' en 'hoelang we blijven'. We hebben geluk want het is heerlijk weer. Er staat veel wind maar het is zonnig en zo'n 24C. Op de brug naar de overkant was het al een geweldige ervaring om de watervallen te zien. We lopen de hele boulevard af tot het einde. Een hele wandeling maar het is nergens saai. Aan het einde van de boulevard kopen we een vlaggetje en een handdoekje. Terug naar de brug lopen we via een park. Voordat we terug de brug oversteken zijn we de stad ingegaan. Een en al toeristich gedoe. Terug de USA in wederom een controle. Wederom wat we komen doen maar irritant is het zeker niet. Nu de Amerikaanse kant van de watervallen. Ook indrukwekkend maar de Candese kant is toch mooier. Het hoogtepunt van de dag is toch de vaartocht tot in de watervallen. Het bulderende lawaai van het water heeft heel veel indruk gemaakt. Na 6 uur wandelen terug met de bus naar de camping. De bus is overvol en daardoor missen we de stop bij de camping. Gelukkig is de volgende stop slechts een paar honderd meter verder. Naast de camping halen we een pizza maat large. Achteraf ook weer te groot. 3/4 hebben we gegeten. Morgen tussen de middag de rest. Na de pizza komt Dan langs voor een praatje en een biertje. Vreselijk aardige man uit Cleveland Ohio die voor zijn werk hier in de buurt op de camping staat met zijn camper. Hij wil veel weten over NL en wij horen over het leven in de USA. Het is hier hard werken voor gemiddeld 30 dollar per uur. Maar klagen is er niet bij. Dat is ons eerder opgevallen, niemand hoor je hier klagen.

Reacties

ma A long time ago

jullie verslagen gelezen bij Loes en meteen gecopieerd.Jullie hebben 33 graden nou wij moeten er nog lang op wachten.De watervallen waren prachtig zo te zien en genieten jullie er maar van
Ik heb Anneke en Sean gesproken alles goed daar ze komen misschien deze week bij mij eten. Groetjes Ma.

ma A long time ago

Niet Anneke maar Babette en Sean komen misschien deze week eten.

Thea en Wim A long time ago

Hallo Hans en Marian
We hebben met belangstelling jullie verslag gelezen en wanen ons meteen weer in de States, waar alles groot en veel is en de mensen heel erg aardig en behulpzaam. Kunnen ze hier in Nederland nog een voorbeeld aan nemen. Geniet er van en we lezen de volgende verslagen met belangstelling. Groetjes Wim en Thea

Peet en Mag A long time ago

Wat ziet dat er geweldig uit, wat een pracht die natuur!!!!!!!!
Het is zeker een prachtige ervaring he.
De dagen vliegen voorbij, jullie zijn al bijna op de helft :-((((((((
Nou de groetjes van Peet en nog heel veel plezier.....tot de volgende verslagen. Vind het erg leuk om te lezen. Groetjessssss

Theo en Loes A long time ago

Een leuk verslag tot heden toe van jullie.
Zoals jullie schreven de indruk van het lawaai van de watervallen, nu wij wanen ons weer bij de watervallen dat al weer tich jaren geleden is.
Bevalt de camper goed? Nu wij denken van wel en een luxe alles bij de hand.jullie zullen niet snel uitgepraat zijn als je weer terug bent na zoveel gezien en beleefd te hebben.
Nu Marian enHans wij zien het volgende verslag tegemoet veel plezier en liefs van ons
Oom Theo en Tante Loes.

anneke sebel A long time ago

hoi hoi Nou wat een leuk verslag weer. En wat een mooie foto s. Film je ook hans, Jullie zullen wel ekker slapen na zo n dag.


hoi hoi Wat ziet het er allemaal prachtig uit. Film je ook hans. Jullie zullen wel lekker slapen na zo n dag.
Liefs Annekehoi

Shannon A long time ago

Hallo,

Wat prachtig die water vallen, echt super mooi! Ook een keer fijn geen geklaag om je heen toch (: Geniet van alles wat jullie nog gaan beleven.

Liefs,
Shannon en een poot van Milan
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.