Dag 19 Rustdag

Door Jan Mochel - A long time ago

Uitslapen en dan.........

Bammetjes met Black Angus Roast Beef. Thin sliced.

Tja, of die Yanken hebben nooit in Europa naar een vleessnij machine gekeken of ze hebben heel andere ideeen over dun gesneden.

Want wat hier dun gesneden heet en dan niet alleen boterhammenvlees, dat kan je in Europa ruimschoots voor je ramen hangen. Als overgordijn. Niet lichtdoorlatend en uitermate isolerend.

Niet dat ik klaag hoor. Ik proef graag het vlees op mijn, glutevrij en dus meestal, droge brood, zonder dat ik direct de halve inhoud van een pakje bammenvlees hoef te beleggen.

Regen. Bij het wakker worden al. Bij het uit rekken nogsteeds. En ook tijdens het ontbijt was het nat. En nu........het is ruim 10.00am.......nog steeds regen.

Ze hebben de laatste Boston bomber, zo meldt het nieuws tenminst. Hij zat in een boot.

Mooi dan kan Boston weer open, want dat dorp zat potdicht tijdens de jacht op die explosieve rus.

Dus Boston, here we  come.

Moorgen eerst een camping betrekken ten noorden van de stad en dan overmorgen richting het centrum. Met een commuter train (forensen trein) En weer terug, hopelijk.

Weliswaar zijn we voor de Tea Party een aantal jaartjes te laat, maar dat maakt de voorpret er niet minder om.

Rond het middaguur stopt het met plenzen.

We trekken een jas aan, knopen degelijke schoenen en drentelen het dorp weer in. Zaterdag, dat is te zien.

Het dorp is vol. Met allerlei pluimage. En met heel veel duidelijk herkenbare homosexueel gerichte mannen en vrouwen. Sommigen extreem kinky, met felle kleuren en veel latex. Anderen degelijk. Jong en oud. Maar wat het belangrijkste was, iedereen, homo of hetero, iedereen vriendelijk. Behept met goede zin. Een heerlijke omgeving om in te flaneren.

Dat werkt ook op je koopzin. Bij de ene excentrieke en artistieke giftshop 1000-en kentekenplaten in bakken. En dan moet je kiezen. Zes dan. En dan alleen van staten waar we geweest zijn. En verderop magneetjes. Van Cape Cod, Massachusetts, Provincetown of alle onderwerpen samen. Of met teksten, peace-sarcasme-humor. En nog verderop T-shirts met grappige teksten (Ask me if I care of met de snoet van Sheldon Cooper met de tekst Bazinga) en Nepalese vesten, shirts en jurken. Of warme truien met Massachusetts of Cape Cod opdruk. En wat te denken van een half warenhuis met schelpen en andere curiosa. Of een deel van de boulevard volgehangen met de meest uitzonderlijk, maar soms ook heel gewone, kites.

Je komt ogen te kort. Een heerlijk dorp. Hier nog een terug komen als het lekker warm en..........waarschijnlijk ook waanzinnig druk is.

Bepakt en bezakt slenteren we, na het genot van een heerlijke met verse melk gemaakte cappucino, terug naar de camping. 102.3FM opzetten, blog in het klad bijwerken en dan.............verder rusten en genieten.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan