Het is zover, we gaan op reis

Door Henk en Gea - 07-05-2013 18:24

Het is zover, we gaan op reis.

Op zondagmiddag 5/5 gaan we alvast naar Hotel Park Plaza bij Badhoevedorp. Het is een keurig hotel en we hebben er 's avonds heerlijk gegeten. Maandag staan we weer op tijd op en worden met de shuttle naar Schiphol gebracht. Nadat we de koffers hebben ingeleverd gaan we ontbijten, omdat het in ons hotel nog te vroeg was, en nu hebben we toch nog heel veel tijd.

Bij de douane wordt Henk, zoals gewoonlijk, weer gefouilleerd. Mij is dat nog nooit overkomen, ik zie er zeker een stuk betrouwbaarder uit. Verder verloopt alles heel vlot. In het vliegtuig zitten we tussen de kleine kinderen, die dat lange zitten helemaal niet leuk vinden.

We vliegen over Schotland en dan net onder Groenland door. Dankzij het heldere weer kunnen we de zuidpunt van Groenland heel mooi zien liggen en ik heb er vanuit het vliegtuigraampje een foto van gemaakt.

De overstap in Chicago gaat lekker vlot. We moeten onze koffers meenemen en weer opnieuw inchecken en weer langs de douane. Ook deze keer heeft Henk weer wat oponthoud. Daarna met een treintje van terminal 5 naar terminal 1 en dat is nog best een grote afstand.

Van Chicago naar San Francisco is het wat 'hobbelig' in de lucht, dus we de gordels om houden. Iets vroeger dan verwacht landen we in San Francisco en als we de koffers hebben nemen we een taxi naar ons hotel, Buena Vista Motor Inn aan Lombardstreet. Het hotel heeft alleen ontbijtfaciliteiten, dus gaan we in de buurt, aan de Unionstreet nog even eten. Na een extra lange dag zullen we vast heerlijk slapen.

 

Reacties

Wim 07-05-2013 21:07 {{button-11696}}

Lijkt mij allemaal erg spannend! Kijk uit naar jullie belevenissen en mooie foto's. Groeten van iedereen hier.

Wim 07-05-2013 21:12 {{button-11697}}

Heel leuk via deze webside kunnen we jullie via een groen icoontje op de kaart volgen.

Alide 07-05-2013 22:07 {{button-11702}}

Heel veel (kijk)plezier.

margret 07-05-2013 22:44 {{button-11706}}

Fijn dat jullie een goede vlucht hebben gehad en geen problemen met de bagage. Henk ziet er veel te onschuldig uit, dat valt op en dan pikken ze je eruit.
Volgende halte baard laten staan en zonnebril op, wedden dat het helpt? Veel plezier daar en groetjes van ons beide.

nienke 10-05-2013 14:53 {{button-11783}}

Haha die pap! Gelukkig hadden jullie de drugs toch maar thuis gelaten. ;)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan