Camper ophalen

Door Henk en Gea - A long time ago

9 mei:

Het shuttlebusje van Road Bear haalt ons iets over half een op. Er zit al een Nederlands echtpaar in het busje en samen rijden we naar het Road Bear depot Hayward. Na allerlei administratie, uitgebreide uitleg en instructies gaan we samen met iemand van Road Bear de camper inspecteren op krasjes e.d. Onze camper is nog super nieuw, wij zijn de tweede huurders, de km stand staat nog maar op 3165 mijl. Hij is veel groter dan wij hadden gereserveerd, zelfs met een slide-out en maar liefst 7 slaapplaatsen. Met magnetron, oven, koelkast en diepvries is dit dus voor ons een super luxe wagen.

Bij een supermarkt doen we eerst nog wat boodschappen en gaan dan op weg. Er is inmiddels op de snelweg al erg druk verkeer de stad uit. Dus rustig aan gaan we richting het zuiden.

We hadden bij Road Bear de tip gekregen om de eerste nacht bij Coyote Valley RV Resort bij Morgan Hill te overnachten. Henk had voor de zekerheid even gebeld om een plekje te reserveren. Het park staat bijna vol als we daar aankomen. Het is wel een luxe en dure RV park, maar voor de eerste nacht maakt het ons niet uit, we zijn moe en blij dat we staan. De eigenaar was heel behulpzaam met het geven van aanwijzingen, zodat Henk de camper mooi recht achteruit op het plekje zet.

Biertje verdiend!!

Dan begin ik alvast de koffers leeg te halen en alles een plekje te geven. Intussen gaan de diepvriespizza's de oven in. Na de koffie nog even het bed opmaken en klaar is Kees.

Reacties

nienke A long time ago

Tjonge diepvries, oven.. luxe! T rijden ging goed? Lijkt me verschrikkelijk in zo'n groot ding.

Gea A long time ago

ha Nienke, rijden was wel even wennen, maar zoals een nederlander in het hotel ook al zei: de meeste lengte zit achter je en komt gewoon mee. Bochten en inparkeren moet nog wennen. En we hebben ook nog tv en dvd speler, radio en cd aan boord.Gelukkig kregen we ook TomTom mee, die Belgische meneer wijst ons de weg.

margret A long time ago

Lijkt me heerlijk zo'n super de luxe camper.Lust ie net zoveel als de baas?
Hoeveel nachten blijven jullie daar? Hopelijk hebben jullie mooi weer. Hier regent het nu. Je mist niks :)
Veel plezier

Henriëtte A long time ago

Wat is de camper GROOT !!! Jullie kunnen er wel in verdwalen.

debby A long time ago

en het avontuur begint, veel succes. groetjes van ons en peter ergens op een veld in the middle of nowhere

janny A long time ago

Ik las dat het gelukkig meegevallen is met zo',n grote camper te rijden. Ik denk na een paar dagen dat je bijna niet beter weet. Goede reis.

Coby A long time ago

Hoi Henk en Gea, leuk om jullie reis zo een beetje te volgen. (7 slaapplaatsen, we hadden wel mee gekund :-) ). Krijg er ook zin in. Geweldige ervaring. Het klinkt en ziet er allemaal goed uit. Mooie luxe camper. Wens jullie nog prachtig vervolg vd reis! Groetjes, Coby

Alide A long time ago

Wouw....Luxe puur!!!!
7 slaapplaatsen voor 2 personen en alle elektrische apparatuur aan boord.Jongens geniet ervan.Nog heel veel plezier en blijf schrijven.Groetjes, Alide

Jan en Yvonne A long time ago

He Henk en Gea ziet er allemaal geweldig uit geniet er van en een hele fijne reis en mooie dagen toegewenst

Gerrit Tijsma A long time ago

Ziet er mooi en vrij uit zo'n camper en al die luxe.Een goede reis toegewenst samen.

Henk A long time ago

Hallo Margret.
Ik denk dat hij meer lust (en drinkt) dan de baas. Ik heb nu twee keer getankt en ik denk max. 1 op 3 a 4. Maar ja, de bergen in Yosimite waren er hoog en de Tioga pas lag op 3000 m hoogte. Dus da's niet verwonderlijk.
Hij rijdt verder enorm makkelijke, alleen even uitkijken bij inparkeren en wegrijden.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!