Het is bijna zover!!

Door A. Bruins - A long time ago

Nog 2 weken te gaan en dan gaan we op avontuur naar Amerika!! We gaan eerst een lang weekend bij mijn broer en schoonzus op bezoek, die in Denver wonen. Daarna vertrekken we per camper naar de westkust van Amerika, waar we uiteindelijk in San Francisco zullen uitkomen. Op de weg daarnaar toe zullen we iedere dag mooie plaatsen en parken gaan bekijken. Via deze weblog zullen we jullie op de hoogte houden van onze avonturen uit het wilde westen. We hebben er allemaal erg zin in! Ja, ja zelfs Albert! Jasper en Meike hebben allebei een nieuwe koffer gekregen en lopen er de hele dag mee rond in huis. Ze spelen nu al vakantietje. Jasper wil iedere keer al zijn koffer inpakken. Hij zal toch echt nog even wat geduld moeten hebben. Ik ben nu vooral bezig met het regelen van allerlei zaken voor we kunnen gaan. Het is wel even wat anders dan naar bijvoorbeeld Oostenrijk. Je moet een visum aanvragen, nog meer papieren voor het vliegtuig invullen, verzekering aanpassen, bankpassen aanpassen, parkeerplaats regelen bij schiphol, internationaal rijbewijs aanvragen enz. Het meeste is nu volgens mij wel geregeld dus wat mij betreft kunnen we gaan. Nog 15 nachtjes slapen...

Reacties

Erik, Jessica en Yue Lin. A long time ago

Lieve zus, zwager en kids,

Leuk om zo mee te lezen met jullie reis. Kunnen we ook een keer aan de ander kant van de pc zitten om verslagen van familie te lezen. Hahaha. De volgende keer zijn wij weer aan de beurt. Nog succes met de laatste voorbereidingen en het gaat vast een mooie reis worden. Hou nog wel even een klein gaatje in de koffer over voor vier shirtjes.

Groetjes van B3

Derk, Janet en kids A long time ago

Ha Albert en Bertine, Jasper en Meike,
wij wensen jullie een hele leuke reis toe! Dit wordt vast een hele belevenis. Ook leuk dat we jullie kunnen volgen en een beetje met jullie mee kunnen genieten.
Groetjes, van ons vijfjes!

juf Anneke A long time ago

Dag Jasper en familie,
Wat leuk dat ik zo ook een beetje van je vakantie kan en mag zien. Gisteren hebben we op school de koningsspelen gehad. Jij was toen al in het vliegtuig. Helaas konden we jou vliegtuig niet in de lucht zien want wij zagen alleen maar wolken en regen. Toch waren de koningsspelen wel heel gezellig. Als je terug bent heb ik nog een verrassing voor je.
Je bent nu denk ik al wel in Amerika. Ik hoop weer gauw wat van je op de computer te horen. Heel veel plezier met z'n allen!
Groetjes van de juf.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan