Gezellige dagen.

Door A. Bruins - A long time ago

Omdat we al zo vroeg wakker  waren gisteren stonden we al om 8:00 uur in een enorme supermarkt. We hebben daar even de nodige boodschappen gedaan. Om 11 uur zijn we richting Wilco en Kim gegaan. We hebben daar eerst heel wat kadootje uitgewisseld.Iedereen weer happy! 's Middags hebben we gezwommen. Jasper wou heel graag van de grote glijbaan, maar dat mocht niet zomaar. Hij moest eerst een test doen om te laten zen of hij wel kon zwemmen. Hij moest een baantje heen en terug zwemmen zonder de grond aan te raken. Nou appeltje, eitje natuurlijk! Hij was "a very good swimmer" :) 's Avonds zijn we naar de kerk geweest. Omdat deze gemeenschap geen eigen kerkgebouw heeft huren ze er één en hebben ze dus op zaterdag kerk. Het is wel even wat anders dan we zelf gewend zijn, maar het evangelie werd er verkondigd en dat was mooi om ook hier te mogen meemaken! Weer terug in ons appartement lagen we al om negen uur in bed. De luiken konden we niet meer openhouden. Dus lekker slapen tot....4:30 uur!! "Meike, ben je wakker? Jaha!" Oh nee dat is wel heel vroeg. Jasper werd ook alweer wakker. Na wat filmpjes, eten en drinken om 6 uur toch maar weer even proberen te slapen. Dit is gelukt tot 7:15 uur. Jasper wou erg graag even buiten spelen, dus hebben we na het ontbijt even een speeltuin opgezocht, waar ze lekker even hebben kunnen spelen. Amerikanen leven hier vooral binnen, want je ziet op straat, in de woonwijken, echt gewoon helemaal niemand! Heel apart! Aan het weer ligt het niet, want het is op dit moment 25 graden. In het kader van Koninginnedag zijn we vandaag naar een Nederlands feest geweest met Wilco , Kim en de kinderen. Er was een mini vrijmarkt en een goochelaar, het Wilhelmus werd er gezongen en iedereen had wat lekkers te eten meegenomen. Potluck noemen ze dat hier. Het was wel leuk om mee te maken. Daarna zijn we met de auto een stukje de Rocky Mounains ingereden. Wauw,dat was erg mooi daar! Bij een waterval zijn we even gestopt en hebben we een klein stukje gelopen. Op de slippers! Niet slim dus. Jasper is gevallen en heeft een schram op zijn been en ik ben uitgegleden en heb een schrammetje op mijn arm! Dat doen we dus nooit weer zo! Vanavond hebben we thuis wat eten besteld en hebben we de kinder tot 21 uur opgehouden. Hopelijk slapen ze nu tot morgenvroeg door...(Sorry, ik krijg sommige foto's niet rechtop)

Reacties

Erik, Jessica en Yue Lin A long time ago

Nou het gaat dus toch wel redelijk met het slapen. Fijn, en ach vroeg op heeft dus zo zijn voordelen. Optimaal genieten heet dat denk ik. Hoe zijn de shirts bevallen? Zo te zien had Mirjam hem al aan.
Nou maak er nog wat moois van de komende dagen samen.

Groeten van B3.

Het is hier nu om 9.30 uur 9 graden en het drupt buiten.

Fam Henniphof A long time ago

Geniet er lekker van, maar zo te lezen lukt dat al aardig. Nu alleen het slapen nog.
Lieve groeten vanuit de polder

rianne van dalfsen A long time ago

hoi we kijken stiekum even mee
naar jullie vakantie. leuke
foto's. groeten aan wilco en kim en we wensen jullie een
hele fijne vakantie.
groetjes rien en rianne.

Erwin en jansiska Bastiaannet A long time ago

Hey Hallo allemaal daar in Amerika
Zo te zien genieten jullie volop van de mooie vakantie (ps albert wist niet dat je zo gespierd was haha:) wij zitten nog effe na te genieten van de mooie koninginnedag nu jullie nog lekker liggen te slapen. We wensen jullie nog mooie dagen toe genieten groeten uit het verre prachtige mooiste dorp van Overijssel.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan