Afscheid nemen en instaleren.

Door A. Bruins - A long time ago

De nachten worden iedere keer wat langer. Was het gisteren nog half 6 vandaag hebben we half 7 gehaald. Joehoe!! Gisteren (maandag) was de laatste dag dat we bij Wilco en Kim waren. We zijn met z'n allen naar de dierentuin in Denver geweest. Het was een mooie dierentuin en we hebben ons daar allemaal prima vermaakt! We hadden prachtig weer met temperaturen rond de dertig graden. Het weer is hier heel wisselend. Want woensdag is wordt het 0 graden en komt er sneeuw! Gelukkig zijn we net op tijd weg.  's Avonds hebben we lekker gegeten bij Wilco en Kim. Kim kan erg lekker koken! De kinderen hebben samen nog liedjes gezongen en lekker gestoeid met Albert. Om negen uur moesten we toch maar eens gaan en hebben we afscheid genomen van Wilco. Die moest dinsdag weer aan het werk. Kim hebben we nog wel gezien, want die heeft op de kinderen gepast toen we de camper gingen ophalen en de auto hebben weggebracht. Maar voordat we dat gingen deon hebben we toen we wakker werden eerst naar inhulding van Koning Willem Alexander gekeken. Het zag er allemaal heel mooi uit zeg! Beetje jammer dat we er niet bij waren (heel klein beetje). Nadat we de camper hebben opgehaald hebben we de kinderen opgehaald bij Kim en ook afscheid genomen van haar en de kinderen. Jasper was helemaal enthousiast over de camper! Hij wou al wel direct gaan slapen. Om 15 uur reden we weg en om 18 uur waren we bij de camping waar we nu gaan overnachten. De weg hier naartoe was erg mooi! Dwars door de Rocky Mountains. We moesten soms stijl omhoog, maar ook omlaag. We hebben veel sneeuw gezien en zelfs nog een sneeuwbui gehad onderweg. Het laatste stuk reden we door een kloof waar alleen een rivier een spoorail en de weg doorheen kon met aan weerszijden alleen maar stijle rotswanden Dat was wel spektaculair! Net na de kloof staan we nu op de camping. We hebben een mooie ruime plek met een zitje erbij. Het was alleen wat te koud om buiten te eten. Een camper inrichten met twee springende kinderen om je heen dat werkt niet echt super. Dus die hebben we eerst maar eens even voor een filmpje gezet. Albert heeft toen eten gekookt en ik ben de tassen gaan uitpakken. Het is even improviseren in zo'n kleine ruimte, maar alles heef nu ongeveer een plekje.  Toen Albert bezig was met koken ging gelijk het brandalarm al af! Dus, hup, alle ramen open en even goed gelucht. Na gegeten en gedouched te hebben zijn de kinderen lekker naar bed gegaan en genieten we even van de rust. Straks maar eens lekker slapen en zien wat de dag ons morgen brengt..    

Reacties

tuinfluiters A long time ago

hallo lieve famile,
Fijn dat alles goed gaat, en dat het slapen beter gaat. Half 7 is toch beter dan half 5 wakker worden. Fijn dat jullie het goed hebben gehad bij Wilco en Kim en de kids. Leuk om de verhalen zo te lezen, kunnen we mooi meegenieten. De camper rijdt dus goed. Heb je zelfs een douche in? Luxe!!!!! Hopen dat jullie goed slapen in de camper. Wanneer ga je weer verder? Ga je elke dag weer rijden? Veel plezier! Liefs Jan, Annelies, Lisa, Nienke en Mark.
O,ja Nienke is er klaar voor! Die heeft gisteren paardrijlaarzen gekocht op de vrijmarkt voor Julia! Ze gaat er nog net mee naar bed!! Helemaal in haar nopjes ermee!!

Molentjes A long time ago

Ha broertje en schoonzus en kids, leuk zo met jullie te kunnen meeleven. Al heel wat beleeft tot nu toe. Wat een ervaring voor jullie. Leuk dat jullie de kroonswisseling hebben kunnen volgen. Net als ons hoor op de tv. Wat waren ze mooi hè en gelukkig is alles goed gegaan. Wij hebben hele dag op de vrijmarkt gestaan en behoorlijk wat verkocht. Was mooi weer, dus een geslaagde dag. Heel veel plezier vandaag en de rest van de reis. Geniet ervan samen!
Groetjes, Derk, Janet, Matthias, Jonathan en Deborah

Esselinkjes A long time ago

Hallo daar in het verre Amerika ,
Wat ziet het er mooi uit daar en wat is het leuk om jullie vakantie verhalen te lezen! Fijn dat jullie het zo naar de zin hebben. En gelukkig gaat het slapen beter. Leuk dat jullie toch een beetje mee konden genieten van onze koning en mooie koningin en die schattige prinsesjes. 't was echt mooi. Hier is het nu ook lekker weer, 's nacht bijna 0 graden en nu11.00 uur lekker zonnig 17 graden.
Veel plezier verder en ben benieuwd naar de volgende verhalen en foto's en belevenissen van jullie reis.
Liefs en groetjes van ons aan de graspieper ,
Knuffel voor Meike

pa en ma Bruins A long time ago

Hallo vakantiegangers,

Wat is het daar mooi,spectaculair.
Fijne reis en veel kusjes.
In de schuur werken ze hard en er zijn weer veel bestellingen.Het gaat prima.

groeten pa en ma

pa Bruins A long time ago

aan Albert,
Even een paar vragen
Waar liggen de basinkaarten?
Welke cel kan niet bevochtigd worden?
groet van Egbert

A. Bruins A long time ago

hallo pa,

-de basinkaarten liggen boven op de blauwe kast op kantoor.
-cel 7
-gaat alles verder goed?

groet, Albert

Albert, Sandra, Thomas, Benthe en Stein A long time ago

Wat geweldig om jullie verhalen te lezen, dat orgt er voor dat we toch ook wel enthousiast worden om naar Amerika te gaan. Wat zullen de kids het ontzettend naar hun zin hebben. Jasper raakt waarschijnlijk niet uitgepraat op school! Geniet van de mooie en overweldigende natuur en van elkaar natuurlijk!!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan