Yosemite

Door A. Bruins - A long time ago

Vandaag hebben we het laatste NP bezocht. Het was Yosemite NP. Het was stralend weer! Het landschap doet wel denken aan aan Noord Italië. We vonden het er wel mooi, maar het was niet echt iets heel speciaals. Er was wel een hele grote waterval van 740 meter hoog. Hier hebben we nog een kort wandelingetje naar toe gemaakt. Als we geld zouden vragen voor het maken van foto's van Meike dan hadden we onze vakantie al wel weer terug verdient. Ze heeft nogal aantrekkingskracht naar andere mensen. Vooral aziatische mensen vinden haar leuk en dan vooral als ze in de rugdrager zit.   Omdat we nog richting San Fransisco moesten rijden zijn we niet al te laat weer vertrokken riching de camping. Het was weer een lang stuk rijden. Dat valt ons toch even weer tegen. Om 17:00 uur waren we er dan toch en hebben we nog even kunnen zwemmen en spelen in de speeltuin. Na die tijd hebben we op de BBQ ons laatste eten opgemaakt. De kasten en de koelkast raken leeg en vanavond hebben we ook de tassen weer ingepakt. Het einde nadert van onze mooie reis. Morgenochtend gaan we de camper in leveren en kunnen we de middag en eventueel de avond nog doorbrengen in San Fransisco. We slapen dan in een hotel vlak bij het centrum en op zondagmiddag gaan we het vliegtuig weer in. We vonden het erg leuk dat jullie mee konden lezen en vooral ook dat jullie je reacties hebben geplaatst. Bedankt daarvoor!! Nog even wat opmerkelijke feiten over de USA: - al het eten is hier low fat (zelfs op een flesje heineken staat het) en toch zijn de mensen dik???? -Amerikanen houden zich keurig netjes aan de snelheid (soms best irritantwink). - Alles is hier volgens de Law (de wet), als je iets niet doet volgens de regels zeggen ze; "But it's the law!" - Amerikanen zijn heel beleefd en vriendelijk. -Amerikanen mogen trots zijn op hun natuur want die is echt heel mooi! Zucht, weer niet gelukt om foto's te plaatsen. Morgenavond probeer ik het nog 1 keer in het hotel. Hopelijk heb ik daar een snellere verbinding.

Reacties

B3 A long time ago

Aan alle mooie dingen komen vaak te snel een eind. Jullie hebben echt fantastische dingen gezien zeg. Dat wordt vast een mooi fotoalbum.
Maar het is ook fijn dat jullie weer naar huis komen hoor. Het is kaal zonder jullie. Niet samen naar ballorig, niet maar zo ff een bakkie, niet samen naar het zwembad en weer een auto voor jullie deur.
Alvast een hele goede reis zondag/ maandag toegewenst. Wordt dus een een beetje vreemde moederdag voor je. Maar goed, dat is niet het belangrijkste. Tot snel.

Liefs van Erik, Jessica en Yue Lin.

rianne A long time ago

het was leuk om zo met jullie mee te reizen.
we wensen jullie een hele goede terugreis.
groetjes rien en rianne

Mama A long time ago

Fijn dat jullie zo'n mooie reis konden maken maar ook fijn dat je gauw weer thuis komt!!!
Voor het weer hoef je nog niet te komen hoor het is hier nog geen zomer.
Jammer dat je niet meer foto's kon plaatsen was zo leuk om te kijken. Jullie hebben prachtige dingen gezien!!! We wensen jullie een goede terugreis toe, helaas zijn we er niet volgende week gaan naar zwitserland italie. Komen de 21e weer thuis.
Lieve groet papa en mama

Molentjes A long time ago

Wat een avontuur, leuk dat we 't een beetje met jullie mee konden maken. Hier houden jullie goed herinneringen aan over.
Wij wensen jullie een behouden terugreis. Hopelijk houden de kinderen het een beetje vol en gaat het overstappen nu beter. We hopen jullie snel weer te zien en te spreken.
Liefs, Derk, Janet en kids

Fam Henniphof A long time ago

Tja en zo komt ook aan deze reis een eind. Ik denk dat jullie met een geweldige ervaring terug keren naar huis. Een goede terugreis!!
lieve groeten,
uit de polder johan en mirjam en jurjen

Erwin en jansiska A long time ago

Een goeie reis behouden thuis komst we zijn zeer benieuwd naar jullie verhaal groeten uit genemuiden

jannie kattenberg A long time ago

Leuk jullie zo te kunnen volgen,
geniet nog even en een heel goeie reis terug.

Groetjes Jannie.

juf Anneke A long time ago

Hallo Jasper en familie,
Tjonge jonge Jasper..... Wat leuk om te lezen en te zien over jou en je familie in Amerika. Nou, als je weer terug komt op school heb je vast heel veel te vertellen. Je hebt zo veel gezien. Leuk dat ik er al van heb kunnen lezen op internet. Ik wens jullie een hele goede reis weer terug naar huis. Tot over een paar dagen.
Groeten van de juf.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan