15 mei Santa Cruz

Door Jozef van Daal - A long time ago

Gisteravond, de mannen waren al naar bed en wij, dames waren de dag aan het afsluiten. Ineens een enorme knal en meteen was de hele camping pikdonker. Stroom en internet viel weg. In het pikdonker durfden we niet meer naar het toiletgebouw maar in de camper was ook geen water. Tandenpoetsen met een flesje water. Om 5 uur in de nacht wateroverlast in de camper van José en Sjan. Het water deed het weer, de kraan stond open..... en de afvoer zat dicht. Dus een RV met zwembad. Een ontploffing in het transformatorstation had de hele regio in het donker gezet.

De rijdende rechter heeft gesproken in de persoon van the baywatch. Tijdens een heerlijke strandwandeling vandaag, heeft hij uitsluitsel gegeven in de zaak Van Daal tegen Poelen wat betreft de Malikaan of de Pekabu. Poelen heeft gewonnen en dat is zijn uitspraak en daar moet Van Daal het mee doen.

Reacties

Hans en Anja A long time ago

Heej Sjan, Jose en de rest

We zijn blij dat meester Frank jullie duidelijkheid heeft gebracht. Maar buiten dat effe....wat een schitterende reis maken jullie! Leuk om jullie avonturen te lezen en foto's te zien. Jose...al bronstige herten gezien?? Ha, ha! Nog veel plezier samen. Groeten Hans en Anja

christien A long time ago

berichtje voor Sjan,
zwaar getraind,nu lekker lui op de bank !

Tien en Maria A long time ago

Hoi,

Alsof de reis al niet spannend genoeg is!!

Groetjes uit Wenen
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!