Vancouver experience

Door Tamara Hagenaars - A long time ago

Hoi allemaal,

 

Hier zijn we weer.

Net dag 2 Vancouver achter de rug.
Gister middag aangekomen. Goede vlucht gehad. 9 rustige uurtjes gevlogen. Na aankomst op het vliegveld helaas weinig meer kunnen doen die dag. We zijn hier iets langer opgehouden dan voorspelt en gehoopt.
Hier kregen we namelijk te horen dat door een defect aan de bagagebanden op Schiphol, de koffers het niet tot het vliegtuig hebben gered. Ja...Tamara en Ronald op vakantie, uiteraard MOET daar weer iets mis gaan met de bagage. Gelukkig beetje brutaal geweest en toch nog een refreshment kid gesoortd. Vind onze omgeving ook wel fijn dat we op zn minst onze tanden kunnen poetsen.
San Fransico all over again..... Vandaag zouden dan de koffers naar je hotel gebracht worden, want er werd verzkerd dat ze vandaag aan zouden komen met een andere vlucht uit Amsterdam. T is 9 uur 's avonds en je raad het al, nog steeds geen koffers. Net uit armoe maar even een paar onderbroeken gescoord. Nog lang gezocht naar de Zeeman, Wibra of Hans Textiel, maar helaas hebben die winkels het niet gered tot Canada. Dus dan maar 63 Canadian dollars uitgeven aan ondergoed....Wat vervelend, alleen keus uit CK, Hugo Boss of Armani. Onze kontjes kunnen in ieder geval niet klagen morgen.

Wel hopen dat de koffers morgen wel echt worden gebracht. Maandag staat namelijk de start van onze 3 weekse rondreis met huis op wielen gepland en als we dan de koffers nog niet hebben gaat dit tripje toch echt een heel stuk prijziger worden dan was ingecalculeerd.

Maar goed, vandaag een onwijs mooie zonnige dag Vancouver achter de rug. Dagje van veel wandelen en hop on hop off busstops zoeken. T was vandaag zo'n 20 graden. Oftewel: Hoog zomer in Canada. T wordt zelden veel warmer. Morgen staat 23 graden op de planning!! Dus de bikini en zwembroek kunnen uit de koffer....oh nee, dat gaat niet. Dan maar nog een dagje hop on hop off'fen. Staan nog wat mooie sight seeing plekkies op de planning.

Vancouver, leuke stad met veel mooie plekjes om te ontdekken en met een rustige relaxte sfeer. Wij komen morgen de dag ook wel door. (En met schoon ondergoed, wat wil een mens nog meer :-D).
 

Tot de volgende blog time moment!!!

 

Xx van ons 2,5' en

Reacties

R & L Verhagen. A long time ago

Een kleine tegenslag op de eerste dag je kunt het maar gehad hebben.
Voor de rest een heel gezellige vakantie en we volgen jullie.
Gr. uit Steenbergen.

Ronatd Tamara A long time ago

Jullie heben wel pech. maar bewaar al jullie bonetjes! je weet maar nooit!Wij hopen dat morgen de koffers er wel zijn, dan kan de mooie tocht rustig verder gaan,om nog veel moois te zien. Hier is ales oké, het weer prima dik 20 graden. kus Jos Gerry geniet er fijn van alle drie. tot horens..

Frieda en Leo A long time ago

Hoi luitjes, we hoorde het op de tv van de storing op schiphol, dachten ze zijn op tijd weg jammer, hoop dat jullie ze snel weer hebben. Hier is het lekker weer, geniet er lekker van maak er met z'n drieen er wat moois van. Fijne dagen groetjes dikke kus van ons en tot horens.

Petra A long time ago

Beetje laat achter deze site gekomen, maar had al zo'n vermoeden... vooral jij hebt iets met bagage/schiphol ;-)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Infodag 15 oktober: Special Guests uit Utah en extra presentaties
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!