Vancouver Island

Door Tamara Hagenaars - A long time ago

Hoi allemaal,

Zijn we weer.

Na de trip naar Stewart en Hyder zijn we naar Prince Rupert gereden. Vanuit daar de boot (Inside Passage) naar Port Hardy.
Tochtje van zo'n 15 uur. Wel heel erg mooi tochtje!
Goed weer gehad. Tijdje lekker op het dek gezeten met mooi uitzicht, de fotocamera en een boekje. En verder met een potje yatzee en een filmpje de tijd goed door gekomen.
Helaas was voor ons de tocht toch net een paar uurtjes te lang (of het avond eten net niet goed gevallen) maar Tamara heeft de heerlijke zalm toch echt terug de zee in gestuurt en ook Ronald zag op het end een beetje witjes... Maar we hebben het overleefd

Om half elf 's avonds in gechecked op een camping nabij Port Hardy en de volgende dag naar National Park Srtathcona (of zoiets). Klein trailtje gelopen. Op een natuur camping overnacht. Heerlijk goedkoop. We waren vergeten te pinnen (althans, vergeten... pinautomaten bestaan niet in de jungle. Kwamen we 9,50 dollar voor onze plek te kort want die moest cash betaald worden. Maar de ongeloofelijk lieve camp rangers zagen het door de vingers. De volgende dag doorgereden naar Coombs. Leuke camping vol met wild rond huppelende konijntjes. (nee, we hebben er geen plat gereden). Helaas wel een klein hoekje van het dak van de schuur kapot gereden, per ongeluk. Was nogal een zeer smal gangetje waar we met de camper door moesten. Gelukkig zijn zij en wij verzekerd. Kregen een mooie plaats bij het meer van de camping. Werd alleen niet bij verteld dat we de volgende ochtend vroeg gewekt zouden worden door de nationale senioren vis club die er die ochtend een reunie hadden georganiseert, recht voor onze camper.  Ag ja, dan maar een early start.

Vandaag vanuit Coombs doorgereden naar Tofino. Voor morgen hebben we een whale watching tour geboekt. Hopelijk zien en kunnen we wat mooie fototjes maken van walvissen, orca's en zeehonden!!

Tot volgende keer!!

Dikke kus van ons!

Reacties

Wendy A long time ago

Haai!

Klinkt weer helemaal leuk! Vergeet jij bij de whalewatch niet te vertellen dat jullie eigenlijk met z'n drieën zijn? Als je in een klein bootje (met max zo'n 10 man gaat) heb je een prachtige toch geboekt, maar die gaat wel heeeel erg te keer op open zee. Zelfs ik ben meerdere malen met de billetjes van het bankje gelicht.. Enniewee, geniet ervan!!

Stephan en Manya A long time ago

Hoi!! Zo leuk om weer van jullie te horen: zijn weer enkele hilarische avonturen geweest zo te lezen: vooral wakker worden door een senioren vis club ...haha! Zo te horen vermaken jullie je wel! Heel veel plezier met o.a. de walvissen spotten en we kijken weer uit naar de foto's hoor!
Dikke kus uit Gastel!! X x x

Fam. Lauwerijssen A long time ago

Geniet ze daar! Dikke knuffel & kus uit een fris, maar voor vandaag, droog Gastel! XOXO

Gerry en Jos Somers A long time ago

Leest weer aardig weg jullie verhaal. Die zeeziekte is niet vreemd hoor, zit in de genenen. Gelukkig dat wij makkelijk alles eruit kunnen gooien. Lucht zo lekker op he. Wat ook nog kan is dat Peanut geen Zalm lust, dan ben je mooi in de aap gelogeerd. Begint nu aardig op te schieten en hoewel jullie nog lang niet naar huis willen kijken wij wel weer uit om jullie te zien.
Geniet nog lekker van de laatste week en tot ziens.

gr Ma en Pa

Angèle en Louis, A long time ago

Hoi, jullie maken zo nog eens wat mee zeg. Beeldend geschreven. Wij hopen dat jullie veel walvissen, orka's en zeehonden mogen spotten. Geniet nog maar flink deze week van jullie onvergetelijke reis.
Heel veel groetjes, Angèle en Louis.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Infodag 15 oktober: Special Guests uit Utah en extra presentaties
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!