Op weg met de camper

Door Vink&Bretveld - 13-06-2013 06:59 Maandag de camper opgehaald. Wat een ding zeg!! Na wat uitleg zijn we op pad gegaan richting Yosemite park. Mooie natuur, hoge bergen, diepe dalen. Kabbelende beekjes, sneeuw op de bergen. Het zorgde voor enige bezorgdheid bij de dames als we langs de afgrond reden. Verkeer werd geregeld omdat er beren liepen. Overnacht op een natuurcamping zonder stroom, geen bereik voor telefoons en internet.Erg mooie omgeving maar veel muggen dus helaas niet buiten zitten. Ook waren we gewaarschuwd voor beren, geen eten buiten laten e.d maar geen beer gezien. 2 erg koude nachten. Vandaag aangekomen in Lone Pine, waar het erg warm is. Grote overgang dus. Heerlijk luxe camping!! Morgen door Death Valley waar het op kan lopen tot 50 graden, dan door naar Las Vegas.

Reacties

Thea Booi 14-06-2013 11:04 {{button-13246}}

Gaan jullie echt door Death Valley? Wij hebben het ook gedaan en dat is super om te zien. Halverwege is een camping met een heerlijk zwembad, daar ben je wel aan toe met die temperaturen! Doe de airco maar vast aan! Fijne tijd daar! Wij volgen jullie op dit moment vanuit Zwitserland.

janien 15-06-2013 18:10 {{button-13313}}

Hoi allemaal, leuk om jullie avontuur te lezen. Toch jammer dat jullie die grote bruine beren niet hebben gezien, zou toch een belevenis zijn geweest. Hé José, jij hebt in ieder geval zo'n grote bruine knuffel- beer bij je en dat we nu moeten blijven doorwerken, het zij zo..... Maar vooral blijven genieten! Veel plezier en liefs van ons, The Poelies

Anne Kok 19-06-2013 14:35 {{button-13482}}

Wat erg leuk om van jullie te horen,je krijgt een beeld van dit mooie avontuur wat jullie mee maken
Lijkt me fantastisch
Heel veel plezier
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan