woensdag 12 juni, Georgetown naar Denver East.

Door Edwin en Wilma - 13-06-2013 20:14

Vanochtend hebben we een rit gemaakt over de Georgetown loop met de trein. helaas staat er geen stoomloc voor de wagons maar een dieselloc. De rit naar Silverplume is kort. De loop is een spoorlijn die is aangelegd om het zilver te vervoeren vanuit de mijnen. De stijging die de trein hiervoor moest maken was te veel (600ft) daarom is er een soort brug gemaakt die 2 bergen met elkaar verbind zodat de trein maximaal 4% stijging heeft. De rit is heel mooi, we rijden vlak langs de rotsen.

's Middags zijn we doorgereden naar Denver East naar een campground. We moeten de camper morgen weer inleveren. Nu druk aan het poesten, leegmaken en koffers inpakken. Het is 35 graden, dus het valt niet mee.

Van Denver zien we niet zo veel want de campgroud ligt ver buiten de stadsgrens. Morgen ongeveer een uur rijden naar Road Bear om de camper in te leveren, we willen er voor 10 uur zijn, dus voor het eerst in 4 weken de wekker gezet.

 

Reacties

peter en laura 13-06-2013 21:48

we hebben even weer bij gelezen en je kunt door de tekst lezen dat jullie genieten en veel indruk op doen. nog maar een paar dagen dus,toch weer[veel te]snel gegaan zeker?!
peter zegt; geniet nog even nu het kan, het weer wil hier toch niet vlotten.
laura zegt; tot zaterdag!!!xxxx

tonny. 13-06-2013 23:01

goede reis terug .heb ook genoten van een maand Amerika , bedankt.

Peek 14-06-2013 19:05

Super mooie trip! Hoor woensdag alle verhalen wel!
Goede terugreis en tot volgende week
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan