vrijdag en zaterdag 13 en 14 juni 2013, naar huis

Door Edwin en Wilma - A long time ago

Vrijdag om 6.15uur opgestaan, koffers pakken, ontbijten en naar het vliegveld met de hotel shuttle. Om 10.40uur ging ons vliegtuig richting New York. Het was een erg turbulante vlucht, de piloot bleef zich maar verontschuldigen, maar door de stormen die over het oosten van Amerika razen was er niet veel aan te doen. Na lang boven New York te hebben gecirkeld omdat er zoveel vliegtuigen moesten landen, landen wij eindelijk in New York. We zijn 1 uur te laat. Gelukkig zijn we snel uit het vliegtuig en hoeven we de koffers niet uit en weer in te checken. Als we ons melden bij de balie van onze vlucht naar Amsterdam kunnen we gelijk doorlopen.

Gelukkig is deze vlucht rustig en dommelen we af en toe even in. Om 7.40uur landen we op Schiphol. Daar blijkt dat 1 van de koffers nog in New York staat. Gelukkig wordt ie zondag thuis gebracht. We nemen de trein naar huis en zijn voor 12 uur lekker thuis. Heerlijk liggend slapen.

 

Het was een geweldige reis!! Zoveel mooie dingen gezien. We zijn geweest in California, Nevada, Utah, Arizona, Wyoming, Montana en Colorado. We willen iedereen bedanken die ons blog heeft gelezen en/of leuke, lieve, grappige reacties heeft gestuurd.

Kom een keertje langs om de foto`s te bekijken, het zijn er maar een paar, hahahaha.

Groetjes, Edwin en Wilma

Reacties

Connie A long time ago

Fijn dat jullie weer thuis zijn! En bedankt voor jullie blogs en foto's! Erg leuk om te lezen en te zien. Kom zeker langs om de foto's te bekijken :-)

Gonny& Ronny en Anouk A long time ago

Leuk om jullie zo gevolgd te hebben! Leuke verhalen en geweldige foto's!
Welkom Thuis!
We komen binnenkort wel even foto's kijken.

Groetjes Ronny & Gonny en Anouk

tonny A long time ago

edwin en wilma ,bedankt . prachtige reis ,heb er van genoten .
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.