Las Vegas dag 3

Door USA Fun - A long time ago

 

28/7/2013
 
Vandaag hebben we de ochtend weer bij het zwembad doorgebracht.
Om 13:00 uur pakken we de bus naar de strip. Vandaag gaan we vanuit het Harrah's Hotel rechts en lopen de strip af naar het noorden.
Aangekomen op de strip vullen we eerst de maag bij Mac Donalds en gaan dan naar het Venetian Hotel. Een super hotel! Alles ziet er waanzinnig uit. 
Als we op het perfect nagebouwde San Marco plein lopen wordt Simone aangesproken door een klant uit Poortugaal. Het is ook deze vakantie weer gelukt een bekende tegen te komen. We maken een praatje en gaan weer verder.
De gondelbootjes varen er door de grachten en het plafond van het plein is zo goed nagemaakt dat het net is of je buiten loopt.
 
Na het Venetian lopen we naar Treasure Island. Voor we naar binnen gaan kopen we een drankje. Hierna lopen we door het casino naar Ben en Jerry's waar de kids een ijsje krijgen.
We lopen verder de strip af, via Circus Circus en een paar One Dollar Shops komen we aan bij de Stratosphere Tower.
Hier gaan we naar boven en Opa met de kids willen hier ook in de achtbaan. Wanneer we boven aankomen is het genieten van het uitzicht. Op een hoogte van 300 meter kan  je mijlen ver kijken. Als opa en de kids in de 'ride' willen, is deze vanwege de harde wind gesloten. We gaan weer naar benden en lopen naar de Chapel of de Flowers. We willen de plek laten zien waar we 8 jaar geleden getrouwd zijn. Het begint enorm te waaien. Na zo'n 5 minuten lopen zijn we er. Het is er iets veranderd, we maken een foto op ongeveer dezelfde plaats als 8 jaar geleden.
Terug gaan we met de monorail. Het is half acht als we aankomen bij Harrah's waar de bus van 8 uur terug naar Sam's Town nemen.
Aangekomen bij de camper frissen we ons wat op en gaan eten. 
Het is 22:30 uur als we terug komen. Alweer is er een dag om.
Morgen in de loop van de dag vertrekken we weer uit Las Vegas. De volgende bestemming is Zion National Park

Reacties

Oom Wim A long time ago

Heerlijk de verhalen en de foto's. Ik geniet een beetje mee met jullie. Hans, is die cap van jouw nog uit mil.dienst?

Henny en Karin A long time ago

Het klinkt geweldig ook voor de kinderen. Hier zullen ze nog vaak aan terugdenken. En nu maar hopen, dat Hans niet verslaafd wordt aan de MacDonalds...

Riet de Wit A long time ago

Dat worden weer mooie dagen in de natuur. En spannende wandelingen!! Ik geniet van jullie foto's. Kan opa het volhouden met de jongelui??

Nel A long time ago

Leuk al die foto's, en zeker de verhalen, je maakt het gelijk zelf een beetje mee.

Andrea Aeppli A long time ago

Wat een gaaf avontuur beleven jullie! De kids die bruine beren zien brrr. Fantastisch mooie foto's, genieten!! Veel plezier nog en nog vele mooie verhalen voor ons.

An de Kock A long time ago

Lieve allemaal, wat een belevenis Hans. Wat leuk om dit allemaal te lezen! Jullie zullen enorm genieten! En wie stuurt dit naar ons? Zo leuk en goed gedaan! En houd de beren in de gaten , want dat is wat zeg! Kun je de jonge mensen bijhouden Hans? Ze zullen wel goed voor je zorgen! Veel liefs en voorlopig nog veel dagen om te genieten, je zusje An, tante An en wat ben ik van de kinderen? LIEFS allemaal!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!