Dag 1: Aankomst San-Fransisco

Door Jan Witte - A long time ago

Hoi Allemaal,

Na een enorm lange en slopende reis zijn we dan eindelijk in ons hotel aangekomen. In totaal hebben we er 22,5 uur over gedaan om vanaf de Stormezandeweg hier te komen. De vluchten en het overstappen ging allemaal prima alleen weet je op den duur echt niet meer hoe je moet zitten in dat vliegtuig!

We zitten nu in het eerste hotel: Cornell hotel de France. Een leuk en klein hotel wat heel dicht bij de kabeltrams en union square zit. Het weer is hier goed (zonnig en warm).

De uitdaging is nu om nog een paar uur wakker te blijven. Op het moment dat we dit schrijven zijn we op een half uur na al 24 uur wakker maar het is hier nu 7 uur (en dat is geen tijd om te gaan slapen ;-)). Zo maar eens ergens wat eten en dan is het hopelijk tijd om te gaan slapen want daar kijken we allebei naar uit

Reacties

Lonneke A long time ago

Jeeeej, jullie zijn veilig aangekomen! Gelukkig is t daar mooi weer en bevalt t hotel.
Slaap lekker. ;) xx

Monique A long time ago

Fijn dat jullie goed aangekomen zijn! Eerst maar lekker slapen inderdaad (hopelijk hebben jullie geen al te erge jetlag! :)) en morgen lekker op pad. Geniet ervan!! X Monique

Connie A long time ago

Fijne tijd daar. Kijk ook naar kleding. Spijkerbroeken zijn veel goedkoper dan in Nederland. Ook de app store is erg leuk.

Peter A long time ago

Connie bedoelt de Apple store. Je betaalt in de in de US evenveel Dollars als in NL Euroos voor die spullen. Hoe dan ook: have fun & take care!

Dirk en Anne A long time ago

Na een lange slopende reis waren wij weer in Wemeldinge, haha! Dirk vraagt zich af of er croissantjes waren in het hotel. Heel veel plezier daar nog!!

PS. Krijg nog 9 euro van je van de parkeerkosten! Misschien kun je daar nog wisselen tegen een gunstige koers.. Haha grapje
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!