1 juni: Elgin - Owen Sound.

Door Wamski van Chigago naar Las Vegas. - A long time ago De vijfde dag alweer, en wat leuk om al jullie reacties te lezen. Lekker temperatuurtje buiten dus buiten ontbeten en op ons gemak de dag gestart. Eerst uitzoeken hoe het nu met die ferry zit, we hadden een brochure en eerst maar eens gekeken of ons mobiel er op mocht. Wat de lengte van 25 ft.betreft was dit wel oké, maar de hoogte was zeker 15 cm. te hoog. Wilde we naar Mantilou Island dan moesten we een behoorlijk eind omrijden en we vroegen ons af dat de moeite waard was. Het eiland is leuk maar niet zo bijzonder dus besloten we het niet te doen en vandaag op ons gemak naar Owen Sound te rijden. We wilde nog wat boodschappen doen en de weblog bijwerken dat konden we onderweg mooi doen. Iemand van ons wilde toch noch wat nieuwe spullen kopen dus op naar de Wallmart. T shirts, een blouse en broek werden uitgezocht, gepast en aangeschaft en plotseling leek het alsof ik een andere broer had. Laat je verassen door de foto in het fotoalbum, want er moest natuurlijk geposeerd worden. Vervolgens naar de Macc om ons verslag bij te werken, ja ja als we Macc toch niet hadden. Toen naar Owen Sound, inmiddels was het lekker zonnig weer. Mooie plek op de Koa camping en na het eten naar Inglis Falls. Daar zagen we een familie op een platte boerenwagen met stoelen en tafels, aan de outfit te zien Mennonieten, een van de jongens kwam een praatje maken en was nieuwsgierig wie we waren en wat we deden met de grote camper. De Fall was mooi een wandeling naar een volgende waterval werd halverwege onderbroken omdat het pad verder versperd was en we niet verder mochten. Jammer maar het werd al wat donkerder dus maar terug naar de camping en plannen maken voor morgen. We gaan dan naar het Algonquen N.P. Wordt vervolgd.

Reacties

paul A long time ago

Hoi familie, de foto's vinden we erg mooi en het is leuk veel van/over jullie te lezen. Jammer dat Daphne geen blog kan lezen, maar ik zal haar op de hoogte houden.

groetjes en veel plezier,

Paul en de meiden.

Pascal en Ivon A long time ago

Hallo broertjes,
erg leuk jullie te volgen. Lijkt mij een prachtig avontuur. Ik ga jullie verhalen een weekje missen. Ik vertrek vannacht naar Alpe d'Huez. Ik zou zeggen, geniet lekker van jullie mooie reis. Tot volgende week.
Groetjes,
Pascal

bernardien A long time ago

De pose is nog een beetje retro maar de verdere outfit is goed geupdatet!
Geniet van jullie wederwaardigheden en kijk uit naar het vervolg..
Bernardien

Saskia A long time ago

Mooie verhalen broertjes, ik geniet ervan!
X sas
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!