9 juni: Grimsby.

Door Wamski van Chigago naar Las Vegas. - A long time ago We zitten inmiddels op het vliegveld van Toronto en wachten op ons vertrek naar Calagary. Er is al een delay aangekondigd in verband met bad weather. dat belooft niet veel goeds maar we wachten het maar af. Een goed moment om de weblog bij te werken. Op deze zondag worden we verrast met een mooie zonsopkomst. Om een uur of tien rijden we naar Oakville waar we bij Johan en Truus op de koffie zijn uitgenodigd. We worden hartelijk ontvangen met koffie een giant bleu berry muffin. Ger krijgt van Truus een rondgang door het huis om de collectie klokken van Johan te bewonderen. Ik krijg uitleg over de black flys's die mij lek gestoken hebben en krijg te horen dat het wel veertien dagen kan duren voor het over is Dan naar Grimsby waar Martin en Marion ons verwachten. Het is prachtig weer en met een verkoelend drankje erbij vertellen we onze wederwaardigheden van afgelopen weken. Dan gaan we Grimsby verkennen, eerst naar historische wijk aan het meer, het zijn voormalige vakantieverblijven van de betere stand uit Toronto die met een veerbootje het meer overstaken. Veel huizen zijn uitbundig opgeknapt, fantastisch om te zien. Dan gaan we naar een klein natuurgebiedje in het dorp, een mooie creek die uitmond in het meer, Martin vertelt dat hierdoor zelfs zalmen naar hun paaigebied zwemmen. Dan op naar een mooi gebied boven het dorp waar we prachtige uitzichten hebben over Grimsby en omgeving en in de verte over het meer de skyline van Toronto kunnen zien. In de avond gezellig uit wezen eten, voor de koffie naar huis waar Marion ons nog verrast met een echte buttercup. Morgen vroeg op, om elf uur de camper inleveren en er moet nog propane getankt worden dus op tijd weg het is tenslotte maandagmorgen en we moeten door Toronto naar Bolton.

Reacties

Zusje Ineke A long time ago

Broertjes wat geweldig dat jullie ons virtueel mee laten genieten van de mooie natuur en de andere bijzondere plekken waar jullie deze reis langskomen.Geniet nog heel veel van alles en het samen beleven .We volgen jullie natuurlijk ook verder tijdens jullie vervolg onderweg. Lieve groetjes uit Blerick, jullie zusje Ineke en Fred.

De broertjes Kleinendorst in Canada A long time ago

Hallo zusje, wat leuk om een berichtje van je te lezen en te weten dat je een beetje met ons meereist. Het tweede deel gaat nu beginnen. Grt. van ons.

floor A long time ago

Hallo broertjes Kleinendorst,
Wat maken jullie een mooie reis en leuk dat dat we de mooie foto"skunnen bekijken.
Geniet er nog van.
Groetjes Floor en Wim
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!