22 juni: Nanaimo- Vancouver.

Door Wamski van Chigago naar Las Vegas. - A long time ago Na het ontbijt de camper stormvast opgeruimd, zodat we tijdens het rijden geen potten en pannen de cabine in krijgen, en op weg naar de ferry voor Horseshoe Bay. We waren ruim op tijd en moesten anderhalf uur wachten. Op de boot kwamen we de schoonzoon van Nita tegen die bij BC. Ferry's werkt. Wat een toeval, nog samen koffie gedronken en toen moest hij weer aan de slag. Om even over twaalven reden we de ferry af op weg naar het Stanley Park waar we de totempalen wilden bekijken. We hadden het plan opgevat om er gewoon met de camper naar toe te rijden, op internet hadden we gezien dat er voldoende parkeerplaatsen waren. Eenmaal over de Lionsbrug belanden we al snel in een stukje Downtown en werd het wat kritisch. Maar het lukte, met behulp van de Tom Tom, in het park te komen en een parkeerplaats was eigenlijk snel gevonden. We waren vlakbij de totempalen, het was aardig weer dus konden er mooie foto's gemaakt worden. Toen naar Capilano Suspence Bridge wat er niet zo ver vandaan was. Daar was het parkeren wat lastiger maar uiteindelijk kregen we de camper op een kleine z.g. RV plek geparkeerd. Toen naar de bridge, we wisten niet wat we zagen, het was er ontzettend druk het leek de Efteling wel. Hele gezinnen in zo'n slinger voor de kassa. We waren natuurlijk erg nieuwsgierig naar de hangbrug als een van de grootste van Canada. Het leek wel een dubbelbaansweg zo breed,en zo druk als in de Kalverstraat. Nou ja wat moeten we daar van zeggen, lichte tegenvaller misschien. Na de brug overgelopen te zijn hebben we het z.g. Klifpad gevold een boardwalk langs de kloof met veel uitleg over dieren en planten. Er was ook een soort hangbrug route hoog door de bomen, dat zag er leuk uit vooral voor kinderen. Wij hebben het park maar gelaten voor wat het was en zijn naar de camping gereden. Capilano River Park bij het begin van de Lionsbrug, het is een praktische camping om Vancouver te bezoeken, een bus naar Downtown vlakbij en met mooi sanitair. We blijven hier twee nachten en morgenavond beginnen we de koffers te pakken, maandagmorgen camper inleveren. Morgen nog een mooie dag in Vancouver dan zit ons avontuur er weer op.

Reacties

Bernardien A long time ago

zondagmorgen, kopje koffie, rondje rennen en het feuilleton van de broertjes.
Laatste hoofdstuk of wordt vervolgd?
Vandaag de stoomklok en de cowboys? Denk aan je camera!
groet.. Bernardien

Zusje Ineke A long time ago

Broertjes....... We gaan jullie reisverslag en de schitterende foto's straks nog missen. Ik wens jullie een mooie afsluiting van jullie bijzondere reisavontuur samen.Ik hoop dat jullie zaterdagmiddag 29 juni nog voldoende energie hebben om mij te komen feliciteren. Groetjes Ineke

De broertjes Kleinendorst in Canada A long time ago

Ja vandaag stoomklok en cowboys, kijken of ze er een leuke hoed hebben. Deze keer vergeet ik de camera niet! Zusje na een paar dagen acclimatiseren bruisen wij weer van de energie, tot zaterdag.

Ivon A long time ago

Wat een mooie foto's van Lake Kennedy! Ik ben niet jaloers op de hangbrug, brrrr te hoog. Geniet van jullie laatste dagje Vancouver.

Jennifer A long time ago

Fijn dat jullie samen zo'n mooie reis maken en dat alles zo goed is gegaan (op de camper na).
Geniet nog even en ook weer fijn als jullie heelhuids thuis zijn om de rest te vertellen.
Goeie reis. En een kus van ons.
P/J/A/T.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
11 en 12 december: online infodagen met webinars, live Camper Q&A én persoonlijke adviesgesprekken (Zoom)
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!