Nog dit-jes en dat-jes

Door Klaas & Nanda Knobbe - A long time ago

Het gaat nu snel. Voor dat je het weet is het 12 juni. Er is al heel wat gedaan maar op het laatste moment komen er allemaal zaken bij. Ipad gekocht om mee te nemen op reis maar werkt niet goed. Met internet blijft de tablet steeds hangen. Al een paar keer terug geweest naar de winkel maar ze zeggen dat het een software probleem is, dus jouw probleem. Ze willen hem wel op sturen maar dan zijn we de Ipad 3 weken kwijt en dat is weer niet de bedoeling. Ook kun je de weblog niet bewerken. Wel teksten plaatsen maar geen foto's uploaden, tenminste zoals het nu lijkt. Denk dat we de laptop toch maar meenemen.

Verder nog wat spullen besteld, Amerikaanse reisstekkers, batterijen voor de foto toestellen. Nog een stekkerdoos regelen zodat we meerdere dingen in een keer op kunnen laden. Route nog wat aanpassen en nog de laatste reisverhalen van andere reislustige USA reizigers lezen. Op de ereader en ipad ebooks gezet. Als we die allemaal willen lezen moeten we wel een jaar wegblijven maar dat zit er niet in.

De koffers en rugtassen bij elkaar gezocht en de rest van de reispapieren geregeld. Engelse verklaringen van ziektekosten binnengekregen. Verder documenten, kopieën van paspoort en rijbewijs op usb-stick gezet. Als we ze kwijtraken hebben we toch iets bij ons.

Niet alleen wij maar er zijn ook andere reislustige collega's. Cor H. is inmiddels vertrokken een ook Joke A. is op weg naar de USA. Ook een tennis maatje steekt eind juni de grote plas over. Zij gaan als gezin met een camper door Canada. Had nog een oude auto kaart en die kunnen ze mooi gebruiken.

Binnenkort gaat de ipad terug, doet nu helmaal niets meer en begint zelfs te praten. Nou daar wordt je helemaal niet goed van. Dus terug naar de winkel en als we terug komen zien we wel weer. We willen geen boeken mee slepen dus een extra ereader opgehaald. Kunnen we ook geen ruzie maken. Boeken zat dus dat is geen probleem.

Reacties

H. de Jong A long time ago

Veel plezier Klaas en Nanda. Wij vertrekken op 12 augustus naar de USA en hebben onze reis dus ook met Tioga Tours geregeld. Wij reizen ook in het zuidwesten (met een camper) van San Francisco, Las Vegas, Grand Canyon, San Diego en zo weer terug naar San Francisco.
Fijne vakantie,
groet,
Harry en Frieda de Jong
Wijckel
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.