Aftellen begonnen

Door Klaas & Nanda Knobbe - 11-06-2013 08:36

Gisteren met Fedde en Teatske een heerlijk uitzwaai pizzadiner gegeten. We wilden nog even lekker bijelkaar zitten voor we weg gaan en dit was een mooie gelegenheid. Heerlijk en na afloop kregen we van de jongelui een geweldige verrassing. Zakgeld, nota bene Amerikaanse dollars…. nou dat is natuurlijk altijd welkom,en een zak drop met de titel “ontdekkingsreizen” en mini reistoilet spullen. Daar gaan we zo lekker van ruiken dat de beren op de loop gaan, hopen we. Als het andersom is hebben we een probleem. En de klapper was we 3 cd’s met allemaal Amerikaanse nummers, 50 stuks. Nummers als; New York, Is this the way to Amarillo, Surfin USA, Miss America noem het maar op. Super. Op de cover foto’s van onze reis uit 2006. Hier zijn we heel blij en onder het camper rijden zullen we ze veel draaien en waarschijnlijk ook luid meebleren. Arme Amerikanen.

Vandaag zijn we beiden nog aan het werk gegaan. Wel een beetje vreemd gevoel. Toch nog wat dingen afgerond en het was net of hadden ze door dat het de laatste dag was. Vanmiddag onze afwezigheids wizard ingesteld en van collega’s afscheid genomen. Iedereen wenste ons een mooie reis en dat we mogen genieten van de reis.

 

Tjibbe (zoon die momenteel aan het back packen is in Australië) wenste ons ook een mooie reis. Hij dacht dat we vandaag al verlof hadden. Nee dus, morgen pas. Tjibbe heeft het down under erg naar zijn zin. Er is niet zo veel werk dus hij moet alles aanpakken wat er is.

 

Nog wat cd’s bij elkaar gezocht. Verder nog wat andere klusjes. Ebooks op de nieuwe ereader gezet en dan is het eerst wel weer mooi geweest. Morgen nog even naar Leeuwarden, Pake nog even goeiendag zeggen, koffers definitief inpakken en alles klaar zetten voor woensdag ochtend. Fedde en Teatske brengen ons om 4.45 uur naar Heerenveen en we gaan met de trein naar Schiphol. Duimen dat de NS dan geen vertraging heeft. Geen blaadjes op de rails, bliksem inslag, of werkzaamheden, Wordt dus duimen!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan