Shoppen in Tyler

Door Klaas & Nanda Knobbe - A long time ago

14 juni 2013

Weer stralend zonnig weer en hoge temperatuur en ook de luchtvochtigheid is hoger dan gister. Airco is hier zeker nodig. In onze slaapkamer zit een ventilator aan het plafond en die draait dag en nacht, ook in de slaapkamers die leeg staan. Ook is er airco in het hele huis. Het is fijn om direct ’s morgens buiten op blote voeten te lopen en daar ook een broodje te eten. Vandaag rijden we mee naar Tyler. Een vrij grote plaats (100.000 inw.) Zoals alles in Amerika, groot. Grote auto’s, enorme wegen en ook deze stad heeft alles in het formaat groot. Met Ietje naar een groothandel van levensmiddelen. Nou daar kun je ook gewoon TV’s kopen van 2x2 meter en volledige sets autobanden en een speelpaleis voor de kinderen in de tuin. Niet te geloven! En natuurlijk kopen we fruit en melk in grootverpakking. We hebben hier verschillende andere winkels gezien en het een nog mooier dan het andere. Veel glitter en glamour voor 4 juli, veel artikelen in rood-wit en blauw. En voor Haloween (in oktober) is ook het nodige te krijgen en ook kerstballen! Mooi op tijd. We lunchen bij Ryan’s, een grote fastfood-keten. Lopend buffet en je kunt maar uitzoeken wat je wilt. We proberen van alles wat en oppassen dat je niet teveel krijgt. Ook toetje kun je opscheppen wat je wilt, zelf je eigen softijs ophalen, heerlijk. Alles te krijgen en erg lekker lekker. Dan gaan we de telefoon opladen. In 2009 hebben we een Amerikaanse prepaid telefoon gekocht. Die moet opnieuw geactiveerd worden en we kopen een aantal belminuten bij. We bekijken nog een paar winkels, Farmer Market Place, met allemaal soorten groente en fruit. Prachtig gedecoreerd in de stellingen. Bij Brauns kopen we nog een bananesplit. Nou zeg maar super groot. We kopen er 2 en die delen we met elkaar, elk eten van af een eind. Wie het snelste eet krijgt het meest maar we houden het netjes. In de middag volgend we de toeristische route terug naar Gilmer. Airco op hoog en het zwembad wacht. Dit is het echte vakantiegevoel.

Reacties

Siepi A long time ago

Dat ziet er allemaal geweldig uit, mooi weer, het is hIer stormachtig en koud.
Geniet van jullie vakantie. Leuk om iets van jullie te horen. Veel plezier.

Fedde & Teatske A long time ago

Dat ziet er goed uit!! Maar nu al spul voor Halloween?? Tjee...! Crazy Americans ;-) Maar voor jullie als 'toeristen' leuk om vast allemaal te zien!

Fedde is jaloers op de extra large bananasplit ;-)

Tjibbe A long time ago

Volgens mij hebben jullie het daar wel naar het zin! Geniet ervan.. zeker van het weer!

tsjikke A long time ago

Dat is echt genieten fan AMERIKA
ENJOY !!!

johan boonstra A long time ago

Lieve mensen'
Na wat gesqcharrel met de computer is het contact snel gelegd.Via de rfeceproie kwam er ook al eewn bericht binnen.Lijkt ons heerlijk z fijn uit te zijn omte genieten van vele fijne dingen.
Een groet van pa en johan.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.