Gek van de vogeltjes op elke straathoek.

Door Frank & Wilma de Haan - 13-06-2013 06:15 Woensdag 12 juni; het heeft in de nacht flink geregend en het regent in de morgen nog steeds. We proberen de boot van 11 uur te halen en dat lukt. Vanaf dat moment is het nagenoeg droog en breekt de zon door. Na aankomst op het eiland hebben we Victoria bekeken. Dit is de hoofdstad van British Columbia, maar het is geen wereldstad zoals Vancouver. Het is een gemoedelijke kleine stad aan het water, heel gezellig met veel bloemen. We doen dus opnieuw een stadswandeling. Net als in Vancouver en Calgary staan er bij elk druk kruispunt verkeerslichten, ook voor de voetgangers. Zodra de voetgangers over mogen steken klinkt er steeds een repeterend mechanisch vogel geluid. Frank vindt het wel een beetje op een koekoek lijken, maar Wilma niet. We moeten er steeds om lachen.

Reacties

Meyke 13-06-2013 11:00

Haha, van dat adhd getik hier bij de stoplichten word ik ook niet vrolijk. Geef mij dan maar een koekoek of een kraaiende haan... ?

Joke 13-06-2013 15:05

Leuk om jullie zo te kunnen volgen. Ik heb de berichten tot nu toe steeds gelezen maar had nog niet gereageerd, bij deze. Alles goed hier: ik ben nu echt geslaagd, de tas aan de vlag! Heel veel plezier en goede vaart/reis verder! Liefs,Evert en Joke
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie