Gek van de vogeltjes op elke straathoek.

Door Frank & Wilma de Haan - A long time ago Woensdag 12 juni; het heeft in de nacht flink geregend en het regent in de morgen nog steeds. We proberen de boot van 11 uur te halen en dat lukt. Vanaf dat moment is het nagenoeg droog en breekt de zon door. Na aankomst op het eiland hebben we Victoria bekeken. Dit is de hoofdstad van British Columbia, maar het is geen wereldstad zoals Vancouver. Het is een gemoedelijke kleine stad aan het water, heel gezellig met veel bloemen. We doen dus opnieuw een stadswandeling. Net als in Vancouver en Calgary staan er bij elk druk kruispunt verkeerslichten, ook voor de voetgangers. Zodra de voetgangers over mogen steken klinkt er steeds een repeterend mechanisch vogel geluid. Frank vindt het wel een beetje op een koekoek lijken, maar Wilma niet. We moeten er steeds om lachen.

Reacties

Meyke A long time ago

Haha, van dat adhd getik hier bij de stoplichten word ik ook niet vrolijk. Geef mij dan maar een koekoek of een kraaiende haan... ?

Joke A long time ago

Leuk om jullie zo te kunnen volgen. Ik heb de berichten tot nu toe steeds gelezen maar had nog niet gereageerd, bij deze. Alles goed hier: ik ben nu echt geslaagd, de tas aan de vlag! Heel veel plezier en goede vaart/reis verder! Liefs,Evert en Joke
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan