De cirkel is rond

Door Frank & Wilma de Haan - 27-06-2013 22:21

We hebben zojuist ingechecked voor de vlucht naar Amsterdam. We moeten nog wat tijd wachten totdat het vliegtuig vertrekt, er is internet op de airport, dus mooi gelegenheid om jullie een berichtje te sturen. Woensdag 26 juni zijn we rustig verder gereden richting Calgary. Nabij Cochrane, een dik half uur rijden van de camperverhuurder, hebben we een camping uitgekozen. We hebben daar nog wat van de zon genoten, onze spullen gepakt en de camper opgeruimd.

Donderdag 27 juni zijn we vroeg opgestaan om de laatste keer de vuil watertanks te legen en de camper naar de verhuurder in Calgary te brengen. Alles wat we over hielden, en ook wat we gekocht hebben maar niet mee naar huis nemen (afwasteil, koffie kan, de met veel moeite verkregen koffiefilterhouder en diverse levensmiddelen) hebben we weggegeven t.b.v. de lokale voedselbank. De rondrit is volbracht. Vanmiddag vliegen we weer naar huis:(

Reacties

Sjoukje Adema-Jelsma 28-06-2013 10:36 {{button-13860}}

Een goede reis gewenst, bedankt voor de leuke informatie en foto's, en welkom in ons koude Nederland, de zomer komt eraan!!!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan