Nebraska

Door Filip Kets - 22-06-2013 03:18 Vertrokken uit Denver. De obligate stop in de Wall mart voor "groseries" is achter de rug. De senioren die je aan de kassa helpen om je zakjes te vullen blijven confronterend. Het lijkt respectloos dat mensen op leeftijd je nog moeten helpen. Geloof het of niet maar er liep een dametje met een zuurstoftoestel rekken te vullen. Rare jongens die Amerikanen. Zouden ze niet beter een convenabel pensioenstelsel oprichten denk je dan. Eerste stop en eerste lekke band. We konden meteen terug naar af om een nieuwe band te laten leggen. Dus met veel vertraging verder noordwaarts, richting Cheyene Wyoming. De mobilhome is even wennen maar de V10 rijdt als een trein. (Welliswaar stipter). Hij zuipt wel benzine zoals een koe water zuipt. We besloten via Nebraska te rijden en dat gaan ze daar geweten hebben. Mildred en Filip zijn in Nebraska! Wat is er dan gebeurd? Niet veel, weidse vergezichten, ongelooflijk mooi uitgestrekt landschap. Beetje wind, beetje regen, beetje hagel, een supercelletje, een slurfje eronder.. Een slurfje dat gelukkig niet te groot werd en dat ik jammer genoeg niet op foto heb. Mijn ega spoorde mij weinig vriendelijk en dringend aan om mij uit de voeten te maken. (Zie foto) sommige mensen betalen stormchasers veel geld om dit te zien te krijgen. De mobilhome is voor de eerste keer geinstalleerd. Wat zoeken hoe je dit ding best opstelt, je valiezen leegmaken en in de juiste kasten krijgen, voor de eerste keer het "diner" nog niet in open lucht want het weer moet nog verder opentrekken...valt toch mee. Gesprekstof de eerste avond? Hoe zou het met de kindjes zijn? En met Ziva (onze jonge flatcoated retriever)

Reacties

Yvan Vandeputte 22-06-2013 08:57 {{button-13609}}

Eén troost, weer ook hier niet goed voor de moment, In Orlando was het ook zo, mensen van 70, 75 zelfs 80 jaar die aan de kassa en andere dingen in de pretparken deden. Mooie foto's

Windels Dominique 22-06-2013 11:30 {{button-13613}}

Beste Filip en Mildred,

Hier hebben we de ouderen vooraan geplaatst bij het bezoek van ons prinsenpaar, ook onze twee honderd-jarigen zaten in de eerste rij op de receptie en waren verrukt toe prinses Mathilde direct op hun toe stapte en een babbelke sloeg...
Moest ook aan jullie vele groeten doen van het prinsenpaar... ze vonden het spijtig dat je er niet bij was :-)

Groetjes
Carine en Dominique

Sabbe Andre 22-06-2013 16:03 {{button-13620}}

Hallo
Filip en Mildred hoe valt dat mee met de Motor Home, ik heb zojuist gelezen dat Jullie al een platte band gehad hebben .
Dat is zoals bij de renners wie slecht rijdt valt plat ???
Wij wensen Jullie nog een prettige reis en tot kijk

Groetjes
Francine en Andre

Martin Terryn 22-06-2013 17:29 {{button-13625}}

Platvallen in den eerst rit? 't Is zoals in de politiek, altijd een "depanneur of loodgieter" nodig. Ge moest mij maar meegenomen hebben. :)
Geniet ervan.
Martin.

Lore&Peter 22-06-2013 19:36 {{button-13628}}

jammer van die eerste lekke band, zo vroeg tijdens de trip...en mocht het een troost wezen, hier giet het momenteel zo hard dat mijn auto er uit ziet alsof hij net uit de carwash kwam.
Zivaatje stelt het nog steeds heel goed, ik heb soms de indruk dat "onzen bruno" een groter varken is dan die van jullie. Ze zijn super tesamen en niks zo leuk om 's avonds omringd te worden door drie languitgestrekte flats. Donderdag is ze meegeweest op uitstap naar de schoonfamilie waar ze gefascineerd naar de pony's, geiten en schapen zat te kijken en eens thuisgekomen een hevig onweer meemaakte. (bij de eerste grote bliksem en donder keken beide pups even op, maar toen ik zei 'tis nikske' huppelden ze verder alsof er niks aan de hand was)Ze doet het dus nog steeds heel goed! Geniet nog verder van jullie reis! Ik hoop dat het (net als voor ons) weer wat beter begint te worden en dat de lekke banden nu achterwege mogen blijven! Veel plezier, groetjes en pootjes van ons

deryckere diana 23-06-2013 14:39 {{button-13662}}

ik volg jielie jamer van de leke band

Inge Bossuyt 23-06-2013 17:33 {{button-13672}}

Vinden jullie mekaar wel in zo'n groot hotel op wielen ? Amuseer jullie en als je terugkomt, breng aub de zon mee !

Alain&Marleen 23-06-2013 22:46 {{button-13687}}

Dat is hier bij ons ook zo hoor - dat ze 75jarigen nog doen werken. Tot de tijd rijp geacht wordt dat zoonlief het kan overnemen. Hij kwam al eens oefenen in Harelbeke donderdag laatstleden. Toevallig hebben ze ook de initialen F&M :-)
Filip, jij hebt toch iets met wagens die in panne staan en lekke banden hoor. Zou je Mildred dan toch het stuur niet eens geven?
Veel plezier nog!

marc en josiane 24-06-2013 08:16 {{button-13694}}

Het lijkt mij formidabel.
Ik hoop dat jullie zich goed amuseren.
Is het echter niet gevaarlijk zo alleen met zijn tweetjes?

Luc & Marijke 24-06-2013 09:50 {{button-13701}}

Hallo Filip en Mildred , Ik zie ons hier al staan aan de kassa van Delhaize ! Geniet er maar van en zorg goed voor elkaar ...
Kijken uit naar verder nieuws.

De jong gepensioneerden met tijd tekort !

Ivan Dewaele 24-06-2013 18:43 {{button-13717}}

Welk merk van Camper ?
Opel Vectra of gelijkwaardig ?
Zolang het maar bij een lekke band blijft.
Plaats ook eens een foto hoe jullie rijdend appartement er van binnen uitziet.

Gr.

Nancy 24-06-2013 20:24 {{button-13722}}

Hi Kets en madam,

Heb vandaag van mijn hart een steen gemaakt en een afspraak gemaakt bij de veearts. Donderdag om 8u30 is het zover. Hond zal eindelijk van de pijn verlost zijn, wij....heel dubbel en vooral heel pijnlijk. Mariette, maw jullie Ziva zal een welgekomen ontspanning zijn.
Tot lees,

Je zus
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan