Salt lake

Door Filip Kets - 03-07-2013 15:38 Salt Lake City. Het is "Bleeding" maar dan ook "Bleeding hot"! 36° in de schaduw. Omdat een dag shoppen toch op het programma stond hebben we dit prioritair aangepakt. De winkels hebben immers airco. Enfin, de kleerkast is aangevuld met betaalbare broeken en polo's, cadeautjes zijn gekocht. Ik lees vandaag in Het Laatste Nieuws ook dat het westen van Amerika gebukt gaat onder een hittegolf. We zullen het geweten hebben. De tour en een Belgische gele truierager lees ik ondertussen in de krant. ik was zelfs vergeten dat de tour begonnen was. sterk! De nonnetjes van de mormoonse kerk hebben ons opgehaald en ons een toer van de stad en Temple square (het mormoonse mekka) gegeven. Best boeiend maar het luik dat er bijhoorde (evangelisatie) is niet zo goed gelukt ;-) wel indrukwekkend hun bouwwerken. De stijl slaat nergens op maar het blijft indrukwekkend. De family library dan. Blijkbaar is mijn naam en zijn origine even onbekent als in Europa. Er zijn een tiental Kets'en in de 19de eeuw door Ellis Island (emmigratie New York) gapasseerd maar verder niets. Die zo behulpzame Mormoon werd er ongemakkelijk van. Zouden we dan toch afstammen van de zeerovers zoals mijn grootvader altijd beweerd heeft? ;-) Goed, we vertrekken naar Moab. Weerbericht:105° (41°C), dat beloofd.

Reacties

luc en marijke 03-07-2013 16:05 {{button-14044}}

Hallo Filip en Mildred de temperatuur is ginder het dubbele van hier ... op 03/07/13 om 16.00 ..belgisch nieuws is dat onze koning er mee stopt en ergens schepen word. Dit laatste is een grapje hoor:-)geniet nog maar van jullie mooie reis !

Sabbe Andre 04-07-2013 16:00 {{button-14111}}

Ik wou dat wij nu bij Jullie waren met de motor home,want hier is het weer niet veel zaaks, behalve als het op regen aankomt!! Geniet er maar van groeten Francine en Andre
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan