Campbell River

Door Eef Kooi - A long time ago

Eindelijk, na 3 dagen, weer de mogelijkheid om een verhaal te maken. Vanuit Vancouver hadden we mooi op tijd de ferry naar Vancouver Island zodat we ruim de tijd hadden om Victoria te gaan verkennen. Het was heerlijk weer en we hebben genoten van de mooie gebouwen, de muziek, het water en 's avonds buiten op het terras gegeten. Het enige wat we nog graag hadden willen zien wat het museum maar daar was het te laat voor. De volgende dag op tijd richting Tofino. Een lange dag maar we hebben onderweg dan ook het nodige gedaan. Zoals Duncan bekeken met allemaal totempalen en twee wandelingen gemaakt in het regenwoud.

Aangekomen in Tofino hebben we ons verwend met een heerlijk diner met o.a. wilde zalm.. Voor herhaling vatbaar. De volgende dag zijn we om 10.00 u gaan whale watchen. Een drie uur durende boottocht waarbij de zeeotters, walvissen en zeeleeuwen hebben gezien. ' s Middags een kaart gekocht voor entree in alle parken in Canada. Daarna een schitterende wandeling gemaakt  door het regenwoud. Zeer de moeite waard. Voor de verandering in ons huisje gegeten en daarna nog een geweldige zonsondergang gezien.

Vandaag de tocht naar Cambell River ondernomen via de kustweg. Mooie uitzichten en zo nu en dan gestopt om te genieten. We gaan zometeen met de ferry naar Quadra Island om daar 2 nachten te blijven. We hopen daar op berenexcursie te gaan. Het weer is tot op heden prima. T.shirt en korte broek overdag en 's avonds een lange broek en trui.

Geen idee wanneer we weer kunnen mailen en dan hoop ik nog een foto bij te voegen. Rein heeft vandaag een mooie foto van een visarend gemaakt. Zijn dag kan dus niet meer stuk.

Groetjes, Rein en Eef

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!