Vrijdag 19 juli 2013: Uitgeput....

Door Familie Tolsma - 20-07-2013 09:43 Gaat Las Vegas wel slapen??? Het is nu half één 's nachts, en Jorik en ik zijn net thuis. Het is op de strip nog net zo druk als 's middags, ook met kleine kinderen. Ongelofelijk... Er is ook zoveel te zien, we kunnen hier nog dagen vullen. Maar dat doen we dus niet, we hebben ook nog andere plannen... Vanochtend begonnen we nog relaxed. Rustig ontbijten bij het breakfast buffet van Circus Circus, zeer zeer uitgebreid. De kinderen konden zelfs al een eigen softijsjes maken... Daarna kaartjes gekocht voor de bus, die brengt je van hotel naar hotel. We hebben vooral onze ogen uitgekeken bij het Venetian (echte gondeltes voor en door het hotel), Wynn/Encore (één van de duurste hotels), het Bellagio (één van de mooiste hotels) en natuurlijk Circus Circus. Daar zijn op gezette tijden circusacts in het hotel, erg leuk. Elk hotel heeft zijn eigen casino maar Circus Circus heeft ook nog een complete verdieping met speeltjes voor kinderen. Jorik en Cathelijne konden zich daar uitstekend vermaken. Aan het einde van de middag begon het hier ineens hard te waaien. Het duurde niet lang of we kregen een enorme regen- en onweersbui boven Las Vegas. Zeer indrukwekkend! En vanavond nadat het praktisch gestopt was met regenen zijn Jorik en ik dus nog weer de strip op gegaan. Kijken naar de vulkaan uitbarsting bij Mirage (die dus niet kwam...) en de fonteinshow bij Bellagio (erg mooi). En nu zijn we helemaal stuk, ook al zouden we morgen zo weer willen... Morgen gaan we veer verder, nu voorzichtig richting Yosemite. We ruilen de hectiek van Las Vegas dus weer in voor de rustige natuur!

Reacties

Marjolein 20-07-2013 10:51 {{button-15044}}

Ik hoop dat je je verwachte rust in Yosemite gaat vinden...
Het is het meest populaire NP onder Amerikanen en de laatste keer dat wij er waren was het beredruk.... Overigens hebben wij daar onze beren gespot, mooi maar voor mij ook wel wat griezelig!
Have fun!

Iemkje hoen 20-07-2013 23:24 {{button-15082}}

Ga nu maar lekker weer genieten van de natuur na al het spektakel van Las Vegas en bijslapen. Heeft Jorik zijn waterpistool mee vanwege de beren.Maar laat de dode beer daar aub onze indiaan heeft nog genoeg vlees op de barbecue. Fijne reis verder, Gr. Pa en ma, Gijs en Joshi
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan