Zion

Door J. Haasjes - A long time ago Jullie hebben even niets van ons gehoord,er was weinig of geen wifi.We zijn twee dagen in Brice Canyon geweest, lekker rustig.We zijn gereisd van af monument Valley.we hebben in Brice Canyon een diner show meegemaakt daar waren de meningen over verdeeld mooi of niet mooi.De tweede dag hebben we de Canyon bezocht zoals gewoonlijk samen in een camper. Opnieuw heel indrukwekkend al die rotspartijen in de kleuren rosé tot donkerrood.Overdag heel warm maar s,avonds was het heel koud buiten zitten was er niet bij.Ook de nachten waren erg koud( goed voor het huwelijk) Vanmorgen zijn we op tijd vertrokken naar Zion,een prachtige reis mooie rotspartijen heel indrukwekkend, en een hele lange tunnel door de bergen.Voor ons vertrek uit Brice Canyon hebben wij eerst nog een jarige toegezongen,met onze Nederlandse vlaggetjes Wim Ermelo is vandaag jarig en dat hebben we uitbundig gevierd de hele dag.Morgen gaan we naar Las Vegas en proberen we onze reis terug te verdienen,voor nu de groeten later meer Groeten van ons,Jan

Reacties

Cor en Martha A long time ago


Mooi mooi . Bevalt het zigeunerleven nog steeds ?
Feliciteer Wim ook van ons .
Hartelijke groeten van Cor en Martha .

Wilco A long time ago

Prachtige foto's! Mooi dat stoffige weggetje en die grote campers, zal een schitterend avontuur zijn!
Groetjes aan mijn ouders.

Roelof en Els A long time ago

Wat is de natuur daar mooi wat . zal je genieten Jan jij houdt van dat ruige. Gre gaat het goed met jou wordt je niet moe. groeten van ons.

Ben en Janny A long time ago

mooi mooi mooi, jullie moeten meer foto's plaatsen, gre op een paard helemaal te gek, die mooie rotsen willen wij ook graag zien, wim gefeliciteerd en een fijne dag, dat zal wel lukken toch?

thijs en Julia A long time ago

Las Vegas? Camping "circus circe" of zoiets, midden in de stad, aan de "strip". Vergeet niet de achtbaan te nemen op de toren; moet je gedaan hebben! (ik niet). Veel plezier en "good luck" aan de tafels.

herman en elly A long time ago

De natuur is daar toch wel heel bijzonder en lijkt wel een film zoals jullie daar langs sjezen maar een heel avontuur en gré lukt het allemaal niet te vermoeiend en jan niet te vergeten en hopen ook voor de andere reizigers dat je het nooit meer vergeet, groetjes aan allemaal

Marc A long time ago

Hey Pap! Mooie foto's zo. Ziet er erg gaaf uit! Graag volhouden zo!

Hiltje A long time ago

Wat weer een schitterende foto's en avontuur: Gre op het paard!
Jarige Wim: ook van mij gefeliciteerd!

Groetjes,

Hiltje

Corrie A long time ago

Tje, wel een vakantie om niet te vergeten als ik je verhaal en foto's bekijk. Wim nog van harte gefeliciterd deze verjaardag in 2013 vergeet je op deze maniert niet meer.
groet uit een koud Zwolle
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je aan
Zaterdag 10 december: Zuidwest-Amerika, Noordwest-Amerika, West-Canada in de spotlights.
Kom gratis langs!
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!