Naar huis 27 en 28-6

Door Joeke en René - 29-06-2013 16:59
Donderdag zeer vroeg ons bed uit, omdat we al om 07.05 uur (lokale tijd) naar Washington zouden vliegen. Dat ging allemaal keurig op tijd, en om 14.25 uur lokale tijd in Washington geland. Onze vlucht naar Schiphol zou om 17.25 lokale tijd vertrekken, ruim de tijd dus om even wat te eten. 
 
Toen iedereen in het vliegtuig zat werd er omgeroepen dat we nog 10 minuten zouden wachten op passagiers die moesten overstappen van een andere vlucht. Een kwartier later dan gepland taxieden we inderdaad weg. We haalden de startbaan echter niet. Bleek dat er zulk slecht weer was boven New York, waar we langs moesten, dat we niet weg konden en een half uur moesten wachten. Na een half uur taxiede het toestel inderdaad weg, maar dan wel richting gate! Nu bleek er een navigatie instrument defect te zijn, en dat moest gerepareerd worden, en niemand wist hoe lang dat zou gaan duren.
 
Uiteindelijk viel dat mee, maar toen was ons vertrekslot verlopen. Vervolgens moesten we dus wachten voordat we van het vliegveld een nieuw slot kregen en weg konden. Alles met elkaar waren we zo uiteindelijk ruim 2,5 uur later dan gepland in de lucht. De vlucht verliep verder goed. Na aankomst op Schiphol nog wat gegeten, ontbijt in het vliegtuig stelde niets voor, en toen met de trein naar huis. Probeer in de trein trouwens je bagage maar eens op te bergen, lukt niet. Uiteindelijk waren we om half twee thuis, nadat een lieve buurvrouw ons van het station had gehaald. Om zes uur lagen we totaal uitgeput in bed.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan