Lake Louise

Door Cecile en Peter - 20-06-2013 04:52 Weer een lekker ontbijt gehad in hetzelfde hotel als gisteren, heerlijk buffet. Het is grijs en het regent af en toe een beetje, ze voorspellen de hele tijd slecht weer maar tot nu toe mogen we toch echt niet klagen, we hebben dan wel geen strak blauwe lucht, maar om te hiken is het een heerlijke temperatuur. Eerst toch maar weer even de Mount Norquay op gereden, dat is de berg waar wij gisteren de beren hebben gezien, je weet het maar nooit, haha. Niets meer te zien, behalve een dikhoorn schaap, een vrouwtje. Vanuit daar naar de Vermilion lakes gereden vlakbij Banff, mooi gezicht maar als het bewolkt is ziet alles er toch heel anders uit. Via de 1A, dat is een weg binnendoor naar Lake Moraine gereden, dit ligt vlakbij Lake Louise. Daar hebben we een hike gedaan naar Consolation Lake gemaakt. Dit is in grizzlybeer gebied, je mag daar ook niet met groepen van minder dan 4 personen hiken, als je daar betrapt wordt door een park Ranger en je loopt er met minder dan 4 personen, riskeer je een boete van $ 5000,00 Canadese dollar. Met de berenspray in de achterbak deze hike gemaakt. Omdat er overal toch nog redelijk wat sneeuw ligt leek het net alsof we in Alaska waren, prachtig, maar geen beer gezien hoor, gelukkig, haha. Uiteraard ook nog even wat foto's gemaakt van Moraine Lake. Die hike hebben we gemaakt met wat Duitsers, die waren nu al voor de derde keer in Canada, konden er dus geen genoeg van krijgen. Naar ons hotel in Lake Louise gereden op tijd naar bed, morgen weer een drukke dag. Leuk dat veel mensen het blog volgen, groetjes aan iedereen. Tot morgen.

Reacties

Tjer 20-06-2013 06:39 {{button-13510}}

Klinkt weer erg mooi, ik was er al even bang voor dat jullie de hike toch met z'n tweetjes hadden gemaakt... Dan had ik op moeten treden hoor!

Genietze daar!!! :)

Bert 20-06-2013 09:25 {{button-13514}}

Je kunt natuurlijk ook een pak zout meenemen eventueel voor op de staart van de beer te leggen. Worden ze rustig van......!!

Lydia 20-06-2013 09:28 {{button-13515}}

Wow wat een belevenis,prachtige foto's!! Heerlijk om jullie verhaal te lezen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan