Victoria

Door Cecile en Peter - A long time ago Wat begon de dag toch goed vandaag, een whats app van Fleur met de mededeling dat ze haar propedeuse gehaald had. Ze had er zelf een beetje een hard hoofd in maar ze had het toch nog ruim gehaald, heel knap meisje, wij zijn super trots op jou, je hebt er ook erg je best voor gedaan, dikke knuffel van ons. Tijdens ons ontbijt kwamen we aan de praat met een Canadees, die vertelde over een mooie wandelroute over een eilandje vlak voor Nanaimo. Je kon er met een klein veerbootje waar maximaal twaalf mensen op konden naar toe en de wandeling rond het eilandje was ongeveer 10 km. Het was een hele leuke wandeling op dit autovrije eilandje, wij hebben nog een hert gezien en een wasbeer. Om een uur of 1 richting Vicoria gereden, ons hotel lag ongeveer een kwartiertje lopen van de haven en het centrum van Victoria, daar de hele middag verder rondgelopen en een aantal dingen bekeken, het was heerlijk weer, dus het was genieten, toch nog even een petje moeën kopen, want boven op mijn hoofd ben ik toch aardig verbrand, heb thuis al wel tien petjes, maar vergeet ze altijd mee te nemen op vakantie, haha. In Victoria zie je best veel terug van de Engelsen, het is echt een leuke en mooie stad. Vanavond gegeten in China town, het zag er allemaal niet uit, maar het was er druk, en achteraf was het eten heel erg lekker. Al met al denk ik dat wij vandaag toch wel weer een kilometer of twintig gelopen hebben, dat merk ik nu ook wel moet ik eerlijk zeggen. Morgen richting Vancouver, morgen middag de auto inleveren op het vliegveld, en dan nog een paar dagen daar alles bekijken en een beetje bijtanken voordat wij weer naar huis toe gaan.

Reacties

Victor en Fleur A long time ago

Haha dat is lief! Veel plezier de komende dagen en tot zondag!

Gis A long time ago

Fleurtje, gefeliciteerd!!!! Cecile en Peter, lekker genieten van de laatste dagen! Wel fijn om op deze manier alle geweldige indrukken even een plekje te geven. Liefs, Gis

Bert A long time ago

High everybody, I'm back again.
Proficiat Fleur en natuurlijk ook jullie daar in het Canadese. Goed te lezen dat jullie het naar het zin hebben. Enjoy yourselves the coming days and safe trip back home.

Bert A long time ago

Lees net dat de Canadese Politie op Canada Day in Victoria bij het Parlementsgebouw een aanslag met drie snelkookpanbommen verijdeld heeft.
Hulde ....!

Tineke A long time ago

Lieve mensen,nog even lekker bijkomen en alles op je in laten werken maar vooral nog even genieten! Enne.....
Fleur....Proficiat!

sylvia A long time ago

hoi peter en cecile, heb met plezier jullie berichten gelezen, je kunt er een mooi verhaal van maken Peter. Geweldig, genieten jullie er nog maar even lekker van. spreken elkaar snel weer.
Fleur jij ook nog proficiat.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!