Vancouver

Door Cecile en Peter - 04-07-2013 07:30 Een ontbijtje gepakt bij Tim Hortons, de Canadese versie van Starbucks, maar dan beter volgens Gerard, en dat vinden wij nu ook, haha. Wij moesten naar de ferrie, dus is het heerlijk om een large cappuccino no sugar voor Cecile, en een large coffee double sugar one milk voor mij in de auto te hebben. Als je hier net bent moet je er aan wennen dat iedereen hier met koffie loopt of er mee in de auto zit. Het is hier en in Amerika ook trouwens, heel normaal om als je ergens naar toe gaat eerst even een bak koffie te scoren, en die onderweg naar je eindbestemming, dan op te drinken. Dat is iets wat wij toch ook echt wel weer gaan missen denk ik. Het was strak blauw vanmorgen, dus de bootreis met de ferrie weer naar het vaste land was genieten. Wij hebben de hele tijd boven op het dek gezeten in het zonnetje uit de wind. Hele mooie tocht, eerst tussen de eilandjes door en daarna een wat groter stuk oceaan. Vanaf de boot eerst naar het hotel gegaan, om te kijken of wij misschien al in konden checken, omdat om half drie vanmiddag de auto weer ingeleverd moest worden op het vliegveld. Downtown inleveren koste namelijk 150 CAD meer dan op het vliegveld, dus vandaar inleveren op Vancouver airport. Met de skytrain, in onze ogen de metro, weer terug gegaan naar ons hotel waar wij toen wel in konden checken. Wat een drukte hier in Vancouver, haha. Later in de middag al wat rond gaan lopen en al een paar dingen bekeken, de planning voor morgen en overmorgen al gemaakt, nog genoeg te doen, mooie stad Vancouver, en ook hier zijn de mensen weer erg vriendelijk. Ben er zeker van dat wij in Vancouver ook weer mooie dingen gaan zien. Vanaf nu geen reizen meer, dus alle tijd om hier goed rond te gaan, en het weer blijft perfect de komende dagen, rond de 22, 23, graden. Vanmiddag nog met een klein bootje naar het eilandje Granville Island geweest, was leuk, daar foto gemaakt, kijk maar. Tot morgen met meer nieuws, hoorde van Bert, fijn dat je er weer bij bent, dat er in Victoria een aanslag verijdeld is, een dag voordat wij er waren, dat begint hier nu dus ook al. Dat verwacht je hier helemaal niet in het vredige Canada. Tot morgen allemaal .

Reacties

Gis 04-07-2013 09:23

Peet en Cecile, ik wil even een compliment maken voor de manier waarop jullie ons deelgenoot hebben gemaakt van jullie sublieme reis. Het is net alsof ik zelf in Canada rondgelopen heb. Super! Een grote 'DANKJEWEL' voor jullie. Liefs, Gis -xxx-

José 04-07-2013 10:15

Nog een paar dagen genieten!!!

José 04-07-2013 10:15

Nog een paar dagen genieten!!!

José 04-07-2013 10:15

Nog een paar dagen genieten!!!

José 04-07-2013 10:17

Oeps, dat zijn wel veel dagen nog...haha

Karen 04-07-2013 11:01

Was weer mooi.
Gelukkig lekker weer in de laatste paar dagen. Gaat toch wel snel zo'n vakantie.
Geniet er nog maar van.


Stoef 04-07-2013 12:53

Leuk om te lezen dat jullie reis zo gevarieerd is. Jullie hebben veel natuur gezien en nu weer in een drukke stad. Elke middag in mijn pauze lees ik onder het genot van een heerlijk boterhammetje een hoofdstukje uit de 'De Grote Avonturen van Peet & Cecile in Canada'. Ken je dat gevoel wanneer je het jammer vindt als je een leuk boek bijna uit hebt ;)? Dus nog lekker genieten de komende dagen :))! Heel veel plezier!!!
Liefs, Steffie
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan