Laatste dag Vancouver

Door Cecile en Peter - A long time ago Naar het Stanley Parc geweest, heel mooi park tussen twee delen van Vancouver in, een paar leuke dingen bekeken en lekker langs het water gewandeld, daar is altijd wel wat te zien. Mooie skyline van Vancouver downtown, heel veel mensen die daar hardlopen, skaten of fietsen. Vanaf het park nog even naar downtown gelopen en daar nog heerlijk "gekeuteld" zoals Cecile dit altijd zegt. Genoten van het mooie weer, op zijn tijd een bakkie, helemaal top. Toch eigenlijk weer de hele dag rondgelopen en rond een uur of 4 weer op onze hotelkamer. Tja vanavond nog wat eten maar dat was het dan. Lig nu op bed dit stukje te schrijven en neem in mijn gedachten nog even die drie weken door, wat hebben wij veel gezien en gedaan zeg, niet normaal. Ik lig nu al een paar minuten na te denken hoe ik het, het beste kan omschrijven. Geweldige natuur, waarvan echt nog heel veel ongerept is en waar de Canadezen ook veel aan doen om dat zo te houden. De Canadezen hebben ook respect voor de natuur, en alles wat daar in leeft. Voorbeeld voor heel veel andere landen. De mensen zijn echt heel vriendelijk, willen je altijd helpen of te woord staan, zonder dat daar wat tegen over staat. Ze zijn beleefd, wachten altijd netjes hun beurt af. Het is overal erg schoon, de hotels zijn allemaal heel netjes, soms iets verouderd, maar altijd heel erg schoon. Ook op straat is het schoon, hier in Vancouver zie je af en toe iets op straat liggen, nog er weinig hoor, maar als je naar kleinere plaatsen of de natuur in gaat is het overal erg netjes, niemand gooit hier zomaar iets op straat. Wij vinden alles wel erg duur, misschien ligt dat wel aan ons hoor, hahaha, maar had het niet zo duur ingeschat allemaal. Allebei zouden wij nog graag terug willen naar dit immense land, het is zo groot, er is zo veel te zien. Pas als wij thuis zijn zullen langzaam gaan beseffen wat wij allemaal gezien en gedaan hebben, zoveel indrukken. Bijna 800 foto's gemaakt, gaat helemaal nergens over, haha. De reis zoals wij hem nu gedaan hebben vonden wij allebei super. Eerst bij Gerard en Helen, toen de Rocky's, toen naar iets vlakker land, vanaf daar naar de kust met al zijn prachtige eilandjes, toen door naar Vancouver Island en eindigen in Vancouver. Heel veel delen van Canada gezien in onze ogen maar eigenlijk was het alleen maar west Canada. Al met al een super vakantie, wij zullen het er thuis nog vast heel veel over hebben. Morgen weer lekker naar de kindjes, haha, 18 en 19, maar ook weer heel fijn om die weer te zien. Bedankt voor jullie leuke reacties op ons blog, dat maakt het schrijven elke avond een stuk makkelijker. Tot snel allemaal.

Reacties

Geer A long time ago

Blij dat jullie genoten hebben van dit prachtige land.
Hoop dat jullie een beetje een indruk van Canada hebben gekregen en begrijpen waarom wij het helemaal naar onze zin hebben hier.

Hoop dat jullie een goede reis terug hebben en doe de groetjes van ons aan iedereen.

Was gezellig.


Bert A long time ago

Goede reis jongens en we zien jullie verhalen met belangstelling tegemoet. À bientôt. Bert

Lydia A long time ago

Goede terugreis! We zijn reuze benieuwd naar al jullie verhalen.

Tjer A long time ago

Goede reis!!! Tot gauw!!!! Ik golf je eruit!!

Tineke A long time ago

Geweldig leuk dat jullie zo genoten hebben.
Een hele goede reis enne Cecile......jammer voor jou maar........ wij zijn blij dat je er maandag weer bent! Weer welkom thuis lieve mensen!

José A long time ago

Lees net op FB dat de kindjes onderweg zijn...
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Infodag 15 oktober: Special Guests uit Utah en extra presentaties
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!