Reis en aankomst.

Door J. Hoorn - A long time ago Dag 1 : Vertrokken om 13.20 uur vanaf Amsterdam Schiphol. Goeie vlucht gehad met heerlijk eten en goeie films. In Detroit regen en volgens Ruben ziet het er hetzelfde uit als in Nederland.....de stewardess rook naar ziekenhuis nasi zei Thomas en Vincent werd op z'n vingers getikt toen hij foto's maakte en dat mocht niet omdat we de douane nog niet gepasseerd waren. Nu in de lucht en op weg naar Orlando. Auto opgepikt en toen de weg op in het donker. Na een speurtocht van een uurtje om 10.30 plaatselijke tijd( 5.30 Nederlandse tijd) aangekomen bij de villa. OMG.....wat fantastisch! Wat een luxe en een ruimte. 3 badkamers, 4 slaapkamers op elke kamer een t.v.een grote woonkeuken met een mooi gedekte tafel en natuurlijk een zwembad in de tuin. De mannen waren moe toen we aankwamen, en helemaal hyper toen we het huis gingen bekijken. Nu al een uur klaarwakker maar we kunnen nog niet gaan plonsen anders maken we de buren wakker. Straks lekker ontbijten en dan de kaarten ophalen die we hebben besteld voor alle parken. En dan kan het feest beginnen.

Reacties

Anneke A long time ago

Klinkt heel goed, zoveel slaap en badkamers denk dat we dan ook maar komen. Fijn dat de reis goedverlopen is !!!!! Liefs B en A

buurtjesssss A long time ago

WAUUUWWWIEEEE!!!!

Xxxx

de wolken A long time ago

groeten van iedereen, fijn dat de reis goed is verlopen,
Wij hebben gisteren mooi feest gehad, nog bedankt voor jullie kaart.
Moest van oma zeggen dat Binck het goed doet, maar is ondeugd, ze zitten nu samen voor, het is hier warm tot de volgende keer geniet er van.

Thijn A long time ago

leuk leuk! laat gauw weer wat horen!

Richard & Lineke A long time ago

Dat klinkt goed! Op naar het volgende bericht... Veel plezier!

xx

Elise A long time ago

Goed begin! Heel veel plezier!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!