Cocoa Beach/Cape Canaveral.

Door J. Hoorn - A long time ago Dag 16&17: van Fort Lauderdale zijn we gister naar Cocoa Beach gereden een relaxte trip van 3 uur. Ons hotel in Cocoa is erg gezellig en er is veel te doen. We lopen zo het strand op en dat is echt het mooiste strand tot nu toe. Heel breed en hoge golven, ook kunnen we hier genieten van de pelikanen die af en aan vliegen om vis uit het water te pikken, en springen de roggen hier boven de zee uit dat is er mooi om te zien. Vandaag (maandag) zijn we naar Kennedy Space Center geweest. Omdat dit echt iets is wat je moet doen volgens de kenners waren onze verwachtingen erg hoog. Je krijgt inzicht in de geschiedenis van de Amerikaanse ruimtevaart en dat was erg interessant. Er was een presentatie van een astronaut die met veel enthousiasme vertelde over zijn vlucht in 2006 in Kazachstan. Je kon de Atlantis (Spaceshuttle) bekijken. We hebben een leuke dag gehad, maar om nou te zeggen dat mag je niet missen........ Morgen door naar Daytona Beach.......wordt vervolgd. We zien op het nieuws dat het in Nederland tropisch warm is, hopen dat dat nog even blijft en dat wij dat ook nog mee kunnen pikken.

Reacties

Hilde en ook Hugoooooo A long time ago

Wauw weer wat leuks om te lezen,en het is hier erg pffffff warm,maar we klagen niet hahaha.
We wachten op het volgende verhaaaaaal!!!

Mathijn A long time ago

leuk leuk! wel veel foto's maken he!? kom ik gauw een keer kijken bij jullie! hier is 't inderdaad 'lekker' warm! het schijnt t/m volgende week aan te houden en we zitten nu midden in een hittegolf! blij dat ik mag werken dus(lekker bij de airco) veel plezier nog en snel weer het volgende verhaal plaatsen!

de wolken A long time ago

Hallo

Nederland is ook al wereld nieuws nu we het zo warm hebben ????
Jullie moeten maar gauw komen om het even mee te maken, van de mensen die in de wolken wonen mogen ze het dadelijk stelen en dan moeten ze heel hard weg lopen en nooit weer terug komen. Groeten van ons allemaal tot de volgende keer Doei .

Elise A long time ago

Hi there, wij zijn ook erg benieuwd naar al jullie ervaringen en verhalen! Veel plezier nog, wat staat er nog op het programma?

Liefs van ons uit Oostenrijk

Anneke A long time ago

Hoi familie, het is hier ook al HEET 37 gr. in de schaduw maar we zitten 15 meter v.d. Moezel dus kunnen afkoelen. het is hier erg mooi Knuff voor iedereen gr. Bert en Anneke
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan