Daytona Beach.

Door J. Hoorn - 24-07-2013 05:49 Dag 18: Gisteravond na ons dagje KSC en KFC nog bij Ron Jon een enorme surfshop in Cocoa Beach rond gesnuffeld en onze ogen uitgekeken naar alle leuke spulletjes en kleding. Daarna nog een strandwandeling gemaakt in het donker bij maanlicht in de hoop nog schildpadden te zien. Vandaag aangekomen in Daytona Beach bekend van de autospeedway en natuurlijk van de film Cars. Het hotel is poepiechic.....parkeren doe je niet zelf dat wordt voor je gedaan en als je je auto weer wilt gebruiken bel je de receptie en wordt je auto voorgereden. We hebben met de auto over het strand gereden en daar werd Vin heel blij van ;) lekker gegeten in een Italiaans restaurantje en daarna nog gepouled met z'n vieren in de loungebar. Morgen gaan we naar Orlando voor de laatste dagen van onze Amerika reis.

Reacties

Mathijn 24-07-2013 08:12

ja luitjes, time flies when you're having fun! maar probeer nog even volop te genieten van de laatste daagjes en kom naar huis met de allermooiste herinneringen!

Mathijn 24-07-2013 08:14

en btw Jo: het kind in Vincent zal nooit verdwijnen ben ik bang...;)

de wolken 24-07-2013 09:51

Hallo

Nog een paar dagen en geniet daar van en dan komt de harde werkelijkheid weer maar dit kunnen ze jullie nooooooit weer afpakken. Volgend jaar maar Jutland in Denemarken Vin daar kun je ook met de auto over het strand rijden en het is niet zover.
Groetjes van ons allemaal Doei.

Buurtjes 24-07-2013 14:00

Ik geniet elke dag van een nieuw mailtje van Tioga tours, voelt alsof ik er een beetje bij ben! Geniet zoveel als jullie kunnen.. Xxxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie