Daytona Beach.

Door J. Hoorn - A long time ago Dag 18: Gisteravond na ons dagje KSC en KFC nog bij Ron Jon een enorme surfshop in Cocoa Beach rond gesnuffeld en onze ogen uitgekeken naar alle leuke spulletjes en kleding. Daarna nog een strandwandeling gemaakt in het donker bij maanlicht in de hoop nog schildpadden te zien. Vandaag aangekomen in Daytona Beach bekend van de autospeedway en natuurlijk van de film Cars. Het hotel is poepiechic.....parkeren doe je niet zelf dat wordt voor je gedaan en als je je auto weer wilt gebruiken bel je de receptie en wordt je auto voorgereden. We hebben met de auto over het strand gereden en daar werd Vin heel blij van ;) lekker gegeten in een Italiaans restaurantje en daarna nog gepouled met z'n vieren in de loungebar. Morgen gaan we naar Orlando voor de laatste dagen van onze Amerika reis.

Reacties

Mathijn A long time ago

ja luitjes, time flies when you're having fun! maar probeer nog even volop te genieten van de laatste daagjes en kom naar huis met de allermooiste herinneringen!

Mathijn A long time ago

en btw Jo: het kind in Vincent zal nooit verdwijnen ben ik bang...;)

de wolken A long time ago

Hallo

Nog een paar dagen en geniet daar van en dan komt de harde werkelijkheid weer maar dit kunnen ze jullie nooooooit weer afpakken. Volgend jaar maar Jutland in Denemarken Vin daar kun je ook met de auto over het strand rijden en het is niet zover.
Groetjes van ons allemaal Doei.

Buurtjes A long time ago

Ik geniet elke dag van een nieuw mailtje van Tioga tours, voelt alsof ik er een beetje bij ben! Geniet zoveel als jullie kunnen.. Xxxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!