dag 1 vertrek naar Las Vegas

Door G.J. van den Berge - A long time ago

Vanmorgen erg vroeg op, de wekker ging om 04:30uur. We reden om 5uur naar Schiphol, waar we met een busje naar de vertrekhal werden gebracht. De vliegreis naar Mineapolis ging goed, iedereen had zijn eigen intertainment zet met ruim 100 films. Dus je hoefde je niet te vervelen. Op de geplande tijd, onze tussen stop in Mineapolis waren we zo door de douane voor de volgende vlucht. Dit duurde ongeveer 2,5 uur.

Ook de vlucht naar Las Vegas ging goed, alleen hadden we toen geen films of zo, je raakt snel gewend aan dat soort zaken. In Las Vegas, plaatselijke tijd zo rond 16uur was het iets langer wachten op de bagage. Toen we buiten stapte voor een taxi merkte je pas de warmte die er buiten hing. Volgens de taxicheuffeur, die ons naar ons hotel Exalibur bracht ongeveer 116 Fahrenheit. Dit is schrik niet 46 graden.

Over slecht weer niks te klagen dan n.l. OM 17uur waren we ingecheckt en hebben we ons opgefrist met een lekkere douche. Daarna het hotel verkend en bleek dat er een MC Donalds in het hotel is. Wat kun je je nog meer wensen? Met een gratis trammetje hebben we het hotel Luxor bezocht, waar je je in het oude Egypte waant. Qua temperatuur klopte dat nog ook. Ondertussen was het zo tegen 20uur plaatselijke tijd, in NL dus zo'n 05uur en waren we al 24uur op. Dus besloten we te gaan slapen om morgen weer fris op te kunnen staan.hotel excalibur

 

Reacties

pa en ma dierkx A long time ago

Fijn dat jullie een goede reis hebben ge hadden.Jopie is net weg die kwam ons groeten.We zijn klaar voor vertrek naar Frank.:
Op naar de camper,veel groetjes.

PA EN MA

kusjes

Dick en Wilma A long time ago

Goed te hoeren dat jullie goed aangekomen zijn, vergeet niet Fremont street te bekijken, muziek en lichtshow en straatartiesten, vooral in de avond,in de richting van de Stratotower. Groeten de Kraaijtjes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!