dag 3 Zion NP

Door G.J. van den Berge - 04-07-2013 06:08

Door de warmte en jetlag waren we om ongeveer 8 uur bij de Cruise America terug, Het bleek een kortsluiting in de stekker, we werden gelukkig goed geholpen en na een half uur konden we weer op weg. Door de tegenslag van gisterenavnd waren we helaas niet meer op de strip geweest, dit hadden we de vorige keer gelukkig al gedaan.
We reden allereerst naar DownTown voor een bezoek aan de Pawn Shop winkel van de TV serie. We hadden geluk dat "The old Guy" de winkel binnenstapte. Na een vrendelijke glimlach van Monique kregen we een handtekening.

Daarna was het tijd om Las Vegas te verlaten en richting de Nationale Parken te gaan. Als eerste staat Zion op de agenda. We arriveerden op de camping rond 15uur en hebben een mooi plekje langs de rivier. Ook hier is het warm en hebben we eerst afgekoeld in de rivier. We zaten gewoon met onze stoelen in het water en hadden veel bekijks van langsvarende Amerikanen op rubberbanden. De stroom en de kleine watervallen dreef ze stroomafwaarts de rivier af. Wel raakte het langzaam iets afgekoeld en zitten we nu lekker dit verslag buiten te schrijven. Julian zit lekker in de camper een spelletje te spelen. Handig dat internet gewoon met je vrienden online gamen terwijl je zelf in de USA bent. Het is nu 10uur plaatselijke tijd en we gaan zo naar bed. Morgen zullen we wel weer vroeg op pad gaan voor onze eerste hike wandeling. Nu maar hopen dat het niet te warm wordt.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan