Dag 8 Williams - Sedona

Door G.J. van den Berge - A long time ago

Vanmorgen een beetje uitgeslapen en daarna hebben we ontbeten op de camping met pannekoeken bij het cafe. Daarna zijn we eerst nog een keer naar Williams gegaan, omdat die route 66 zaakjes wel erg leuk zijn. Na afloop voordat we verder zouden rijden gingen we nog even naar een diner voor koffie/thee met een echte American Pie, lekkerrrrrrrr........

Daarna vertrokken we naar Sedona, slecht iets van 60 miles, echter de camper stonk weer (rotter eieren) maar omdat we het toilet al hadden schoongemaakt snapten we eerst niet waar het vandaan kwam. Totdat Gert-Jan erachter kwam dat als je de airco/ventilatie uitzette het minder erg stonk. nadat we halverwege toch maar even stopte en we de motorkap openzette, nadat we ook al voor de zekerheid het gas hadden uitgedraaid kwam het probleem aan het licht. De accu lekte en knetterde en stonk tegelijk, niet goed dus, dit verklaarde ook het minder goed starten de laatste ochtenden. 

Eerst schrokken we toen we wilde doorrijden, hij startte niet en we konden nl ook niet bellen midden in een natuurgebied. Maar even later starte de RV toch en vonden we in Sedona een garage. Daar zijn we heel goed geholpen, en de rekening is betaald door Cruise America, maar we hadden wel bijna een middag verloren. Ondertussen hadden we voor de zekerheid onze camping tel. geboekt aangezien we gisteren in Williams ook het laatste plekje hadden die er was. Om 16:30 kwamen we aan bij onze camping in Springs vlakbij Sedona. Een prachtige camping, oase onder de bomen midden in het natuurpark en (bijna) woestijn. Hier kwamen we weer helemaal tot rust en hebben we lekker gezwommen in de Spa. Vanvond koken we zelf, overigens geldt hier overal vanwege de warmte een verbod op open vuren. Oja in Sedona maten we vandaag 37 graden, aangenaam wel, maar niet als je buiten loopt!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kampeer & dineer 8 mei op Tioga's Campground. Incl. 3-gangenmenu!
Boek je plekje
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!