Dag 13 – Long Beach – Los Angeles

Door G.J. van den Berge - A long time ago

Omdat we in Los Angeles niet veel campings hebben gevonden bellen we smorgens als eerste naar een camping net voor Los Angeles direct aan het strand gelegen. Ze blijken niet te reserveren maar er is nog plek, daarom besluiten we direct te vertrekken en zijn we al voor 10uur op de camping en hebben we een plekje aan het strand. Je loopt vanaf de camping zo het strand op!

We ontbijten eerst en gaan dan zwemmen, ondanks dat het nogal bewolkt is. Er zijn prachtige grote golven waar je zo op kunt surfen. Na het zwemmen laten we ons lekker opdrogen en genieten we van een dagje niks doen. Zo rond 16uur gaan we nog een keer zwemmen om af te koelen. Ondanks dat we de zon weinig hebben gezien is vooral Gert-Jan toch wel een beetje verbrand. Na het douchen in onze eigen camper voor de eerste keer daarna is het tijd om de BBQ aan te steken.

s’avonds lopen we in het donker nog een stukje over het strand waar het een groot feest blijkt te zijn met allemaal brandende vuurkorven en mensen die gezellig met zijn allen aan het BBQ-en of zingen/dansen zijn.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!