Dag 17 Monterey

Door G.J. van den Berge - A long time ago

Vandaag hadden we een hele dag om Monterey te bezichtigen, te beginnen met het Bay aquarium.
Voordat we vertrokken reserveerden we onze plek voor een extra nacht en lieten we het gas bij vullen zodat we dit alvast geregeld hadden. Om 11uur hadden we een plaats gevonden bij de Marina vlak bij de wijk LightHouse District en Cannery Row waar we moesten zijn.

Het aquarium was erg mooi met verschillende waterbasins met de verschillende oceanen en koraalriffen. Door hele leuke presentaties ws dit erg indrukwekkend. Op diverse plaatsen kon je ook zeedieren zoals vissen, zeesterren, krabben enz aanraken. Toen we het aquarium hadden bekeken zochten we gelijk iets om te eten omdat we allemaal honger hadden gekregen. Hierna liepen we nog door de verschillende gebouwen en winkels waarvan een aantal oude fabrieken waren van de inblik fabrieken voor sardientjes. Grappig was om te lezen hoeveel dit toenam in productie totdat er ineens geen sardientjes meer waren, gek he? Ondertussen is er weer genoeg vis om te vangen.

Hierna vervolgde we onze weg naar Fisherman’s Wharf waar ook veel leuke winkeltjes zijn te vinden. Daarna vonden we het tijd worden om wat lekkers te eten en vonden we een BBQ, oftwel een diner waar alles op de BBQ wordt gegrilld. Lekker, Julian had een kippeborst en Monique en Gert-Jan een hamburger. Hierna was het tijd om terug te rijden naar de camping en wat op te ruimen voor morgen als we vroeg eruit moeten om de camper in te leveren bij Cruise America.

Reacties

tineke A long time ago

aan alles komt een einde,we gaan zo naar de poezen,als jullie thuis komen is het hier ook mooi weer.Een goede reis naar huis,ik ben blij jullie weer gouw te zien.Tot zondag jullie ma.

Wilma A long time ago

hallo vakantiegangers!
Wij waren jullie even kwijt, ging iets fout met de comp.
goede reis thuis!!!!!!!!!
lieve groetjes de kraaijenbrinkies.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kampeer & dineer 8 mei op Tioga's Campground. Incl. 3-gangenmenu!
Boek je plekje
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!