Viva Las Vegas

Door R. Pot - 16-07-13 04:15

in Las Vegas zijn we via de lange strip bij ons hotel Excalibor  aangekomen.Het waszeer druk dit omdathet zondag was ,weekend voorde amerikanen denk ik,We zitten op de 19e verdieping vande28, uitzicht op het zwembad s'avonds is het drukker dan overdag.Er is zoveel te zien,ook een boel gekken ,zoals vriendjestokvis, Echt het  verschil tussen rijk en arm is goed te zien,Elk hotel heeft een eigen casino je loopt via destrip van de een naar de ander toe.S'avonds is het mooi als alles verlicht  is en zeer zeer druk.Vanavond gaanwe er nog een keer genieten en mensen kijken.Morgenvroeg gaan we weg lange ritvoor de boeg 677km naar Visalia. 

Reacties

Jaap Bont 16-07-13 08:17

Leuk om te lezen en vooral om foto's te bekijken van Vegas en de Hooverdam en natuurlijk om je zoon tussen de Joker dames te zien !

Natascha Koerts 16-07-13 15:25

Wat zien jullie in korte tijd veel zeg. Wat een belevenis moet dat zijn. Ziet er allemaal prachtig en zeer indrukwekkend uit. Veel plezier nog allemaal!!!

Luit 17-07-13 09:59

Heb je nog met z'n allen zitten gokken,Las Vegas is wel mooi natuurlijk en alles is nagebouwd, nou het park is ook mooi, maar jullie staan er iedere keer als standbeelden op, dat jij niet door die boom kon is zo wel te zien, doe eens gek familie Dalton groet Luit
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Er is nog plek! Infodag 20 okt Zwolle, Roadshow 21 okt Breda
Info & aanmelden (vol = vol)
Boek nu al je hotelrondreis voor 2019 met korting
Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van 10% vroegboekkorting!