Aankomst in Surprise, Phoenix

Door Fam. van Gruijthuijsen op

Om 5.00 uur stond de taxi voor de deur om ons weg te brengen naar Schiphol. Om 10.10 vertrok het vliegtuig naar Phoenix met een tussenlanding in Houston. In Houston hadden we 4 uur de tijd om door de douane te gaan. Het vergt toch nog veel tijd om Amerika binnen te komen, maar na het beantwoorden van vele vragen en het maken van  afdrukken van onze handen en een foto waren we welkom in Amerika. Om half 7 waren we in Phoenix waar tante Sjaan ons kwam ophalen. Om 23.00 uur hebben we ons bed opgezocht en zijn als een blok in slaap gevallen. Zaterdagmorgen tussen 6 en 7 waren we allemaal wakker. Iedereen had goed geslapen. De temperatuur liep vrij snel op. Aan het einde van de middag was het ongeveer 45 graden. Na ons bezoek aan Wallmarkt zijn we naar de verjaardag van Mike gegaan. Nicky, Dave en Matthew hebben in het zwembad gezwommen en met de meiden hebben we binnen gezeten. Na het eten hebben we de verjaardagstaart aangesneden die door Bett is gemaakt. Deze was lekker. We maken het hier goed. Houdoe. 

Reacties

fam. vd Leest

Fijn om te lezen, dat de reis goed is verlopen en erg leuk om jullie zo te kunnen volgen via jullie reisverslag. Groetjes van ons allen.

Ineke

Fijn dat jullie een goede reis hebben gehad. Nog even bijkomen bij tante Sjaan en dan genieten van mooi Amerika. Hier is het ook erg warm maar gelukkig geen 45 graden.

frans en nellie

Jullie zijn goed aan gekomen,
Wij goed thuis gekomen.we hebben de Italiaanse zon mee gebracht.hier nu ook mooi weer.Jullie veel plezier.En de groetjes aan allemaal.

Jan en Henriëtte

Maken jullie het daar goed? Wij wensen jullie heel veel plezier en geniet er lekker van. Groetjes X
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom langs op de infodag in Zwolle op zaterdag 21 april!
Meer info en aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
10% korting op de huurdagen en all inclusive-pakket bij El Monte RV!
Bekijk prijzen & voorwaarden
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden