Aankomst in Surprise, Phoenix

Door Fam. van Gruijthuijsen - A long time ago

Om 5.00 uur stond de taxi voor de deur om ons weg te brengen naar Schiphol. Om 10.10 vertrok het vliegtuig naar Phoenix met een tussenlanding in Houston. In Houston hadden we 4 uur de tijd om door de douane te gaan. Het vergt toch nog veel tijd om Amerika binnen te komen, maar na het beantwoorden van vele vragen en het maken van  afdrukken van onze handen en een foto waren we welkom in Amerika. Om half 7 waren we in Phoenix waar tante Sjaan ons kwam ophalen. Om 23.00 uur hebben we ons bed opgezocht en zijn als een blok in slaap gevallen. Zaterdagmorgen tussen 6 en 7 waren we allemaal wakker. Iedereen had goed geslapen. De temperatuur liep vrij snel op. Aan het einde van de middag was het ongeveer 45 graden. Na ons bezoek aan Wallmarkt zijn we naar de verjaardag van Mike gegaan. Nicky, Dave en Matthew hebben in het zwembad gezwommen en met de meiden hebben we binnen gezeten. Na het eten hebben we de verjaardagstaart aangesneden die door Bett is gemaakt. Deze was lekker. We maken het hier goed. Houdoe. 

Reacties

fam. vd Leest A long time ago

Fijn om te lezen, dat de reis goed is verlopen en erg leuk om jullie zo te kunnen volgen via jullie reisverslag. Groetjes van ons allen.

Ineke A long time ago

Fijn dat jullie een goede reis hebben gehad. Nog even bijkomen bij tante Sjaan en dan genieten van mooi Amerika. Hier is het ook erg warm maar gelukkig geen 45 graden.

frans en nellie A long time ago

Jullie zijn goed aan gekomen,
Wij goed thuis gekomen.we hebben de Italiaanse zon mee gebracht.hier nu ook mooi weer.Jullie veel plezier.En de groetjes aan allemaal.

Jan en Henriëtte A long time ago

Maken jullie het daar goed? Wij wensen jullie heel veel plezier en geniet er lekker van. Groetjes X
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!